GALATASARAY MAÇI

GALATASARAY MAÇI

Her şeyden önce bu takım süper lig de, üç büyük kulüp ve diğer değerli kulüplerde burada oynayacak, Ordu için ,bu il için harika bir şey. Geçenlerde bir yazı yazmıştım. İstanbul takımı iyi diye. Orta alanda biz onlara üstünlük sağlayamaz isek, İstanbul ta

GALATASARAY MAÇI

Her şeyden önce bu takım süper lig de, üç büyük kulüp ve diğer değerli kulüplerde burada oynayacak, Ordu için ,bu il için harika bir şey. Geçenlerde bir yazı yazmıştım. İstanbul takımı iyi diye. Orta alanda biz onlara üstünlük sağlayamaz isek, İstanbul takımı çok tehlikeli olur diye. İkinci yarı o takım on kişi,  ama biz Ordu spor olarak bir puan aldık, Yenmeli idik yazık ki İstanbul takımının  üzerine etkili  gidemedik, kötü oynadık, ne dersen de…

Şimdi Galatasaray takımı Ordu ya gelecek. Arkasında insanlarla, şehrimizi görecekler. Karşımızda her hattı ile rakibe saldıran, sanki altı forvetle oynarmışçasına güven içinde olan bir on bire karşı maç oynayacağız. Yenersek rüya olur puan alırsak çok özel bir durum.

Düşün, sağda Ebeo ve Hamit, solda Hakan yada Emre, ortada ise sürekli rakip alanda olmayı isteyen, Selçuk , Melo, ilerde ise kimi sayarsan say. Bunların hepsi gol için geliyor, rakibe hücum ediyorlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Ordu spor takımı takım oyunu içinde çok iyi yardımlaşan, pres yapan bir takım. Gol ayakları var.

Onlar için bu maçlar çok özel olur. Hele Hasan ve Stancu için daha bir özel. Ne varsa yüreklerinde onu verecekler sahaya. Zevkli olacak maç. Kaç haftadır yazıyorum. Alın biletleri ve kombineleri diye.

Çünkü özel maçları saysak 4 ü geçmez. Cuma akşamı oradayız, mor beyaz, herkes Ordu sporlu herkes inançlı olacak. İğne kadar boş olmasın tribünler isterim.

Haydi çocuklar, bu maçlar sizin için, bu maçlarda sizler olmalısınız, yoksa diğer maçları her sporcu az çok oynar, değil mi?

Defansımız, orta sahamız ve kanatlardaki oyuncularımızın da yardımcı olması, koşması lazım. Heyecan yapıp ta bir sepet inciri, bir haftalık çalışmayı mundar etmesin biri. Ordu spor takımına ben güveniyorum.

Onun için haydin maça.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.