FUTBOL ÇOK KÖT܅

FUTBOL ÇOK KÖT܅

FUTBOL ÇOK KÖT܅ Kulüplere kızıyoruz ama bakıyorsun Ordu da Futbol denen oyun için üst düzey oyuncu bulmak ve “bu ne yahu” diyeceğimiz bir kişiyi izlemek çok zor. Sıradan ve kısıtlı yeteneği ile üç beş idare eden ve mecburiyetten oynatılan isimler dış

 

FUTBOL ÇOK KÖTÜ…

Kulüplere kızıyoruz ama bakıyorsun Ordu da Futbol denen oyun için üst düzey oyuncu bulmak ve “bu ne yahu” diyeceğimiz bir kişiyi izlemek çok zor. Sıradan ve kısıtlı  yeteneği ile üç beş idare eden ve mecburiyetten oynatılan isimler dışında içler acısı.

Amatör camiaların elinden çıkacak ve yukarıdaki kulüpleri heyecanlandırıp da,”bulduk şükür bir yetenek”  diyecekleri  isimlerdir. Bakın adam ne diyor,Yiğit Gökova yada Turgut ,bunların kısıtlı ve eldekilerden bir atımlık fazlalığı onlara trilyonlarca para kazandırırken, dönüp baktığımızda, yazık olmuş,Rıdvan a,Tanju ya,Yusuf Tuna ya,Cemil Turan a, Sergen e ,Kemal Yıldırım, Mahmut a dememek için ille de bu manzaralarımı görmek lazım.

Bugün içinde olduğum futbol ailesinin amatör olarak oynarken onlara emek verenlerin çektiği acıyı ızdırabı ben çok iyi biliyorum. Oynayan sporcuların iyi niyeti başkada elinden gelen buna mahkum olan hocalar yada idarecilerin günahı ne?

Bu kadar kötü  bir nesille takım kurup ta oynamak zorunda olması  adil mi?

Değil tabi ki.

Onun için karamsar tablo bugün için önümüzde olsa da ben alt yapıdaki U13-14 için konuşuyorum çok yetenekli ve müthiş isimler geliyor. Demek ki bunlar bir zaman yada süre içinde gelip sonra yıllar sonra bir nesil daha..Allah nelere kadir değil ki.

Evet bu elimizdeki oynayan neslin en iyileri yok ki yine eski isimlere kapı açıyor iddialı kulüpler. Olsa idi niye onlara üç beş versin ki.Gider alt yapısından alır ve aslan gibi gençleri sürer buda Ordu spora yarardı. Bugün için var mı derseniz, yok. Yarın olur mu,olmaz. Ama üç sene sonra çok yetenekli isimleri izlemek belki bize de nasip olur diyorum.

Tabi ki ömrümüz yeterse. Kısmet bu. Çileyi çekenlerin duru göldeki cefaları  yarın yetenekli nesille böreği yiyecek olanlar la aynı  olur mu derseniz olmaz tabi. Gelecekte hocalık yapacakların şanslarına bugünden kıskanarak bakıyorum.

Onlara da bu gelecek nesle sahi çıkın diye de bugünden sesleniyorum. Ordu ve Ordu spor bu kadar kötü bir sporcu nesline sahip olmayı  hak etmiyor da.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum