Fevzi Çakmakspor' dan Arpacıoğlu' na ziyaret

Fevzi Çakmakspor' dan Arpacıoğlu' na ziyaret

Ünye 2. Amatör kümeden 1. Amatör kümeye Fevzi çakmakspor kulüp başkanı Osman Ocak, Antrenörler ve oyuncular Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nu ziyaret etti.

Ünye 2. Amatör kümeden 1. Amatör kümeye Fevzi çakmakspor kulüp başkanı Osman Ocak, Antrenörler ve oyuncular Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu"nu ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu"na nezaket ziyaretinde bulunan Fevzi çakmakSpor Kulübü Başkanı Osman Ocak “Mahalle olarak oyuncu sıkıntımız yok, kendi sporcularımızı kendi bünyemizden oluştura biliyoruz. 2 yıl üst üste kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl başardık.

Sezon başında sporcularımız kendilerine güvendiklerini ve bunu başaracağız dediler ve başardık” dedi. Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu da, yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek “Ünye"nin en büyük mahallesi olan Fevzi Çakmak mahallesinin bu başarısı hepimizi memnun etti.

Gençlerimizin spora yönelmesi mahallelerden başlar, bizim dönemlerimizde hep mahalleler arası maç yapardık. Şimdi gelişen zaman içersinde yapılaşmalardan dolayı maalesef semtlerimizde oyun alanlarını, çocuk parklarını ve yeşil sahaları bırakmakta zorlanıyoruz.

 

İmkanlar el verdiğince mahallelerimize semt sahaları bırakmaya çalışıyoruz” şeklinde konuşan Başkan Arpacıoğlu “Fevzi çakmakspor nezaket gösterip bizi ziyarete geldiler, ben de onları ziyaret edeceğim, bu ziyaretim sırasında açıkça bunu buradan ifade ediyorum ki hepinize hediyelerim olacaktır.Maddi manevi desteğimizi sizlerden eksik etmeyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.