ERTAN HOCA HOŞ GELDİN.

ERTAN HOCA HOŞ GELDİN.

İl Özel idaresinde hoca olarak değişiklikler yapıldı. Adem Aksoyun yerine Ertan kardeşimiz geldi. Tribünden sahaya inme işi. İl özel idaresin de başkan olarak spor takımında başarılı işler yapan Ali Göztepe in gayretleri , Orhan başkan, Şenol Pazar

 

ERTAN HOCA HOŞ GELDİN.
 
İl  Özel idaresinde hoca olarak değişiklikler yapıldı. Adem Aksoyun yerine Ertan kardeşimiz geldi. Tribünden sahaya inme işi.
 
İl özel idaresin de  başkan olarak spor takımında  başarılı işler yapan Ali Göztepe in gayretleri , Orhan başkan, Şenol Pazar ve yeni il özel müdürünün de bu işi istemesi  il özel idaresi bazı revizyonu bu sezon yapsa da gelecek sezon çok önemli, takım olmayı arzu ettiği de ortada.
 
Ali Göztepe  ve sonrasında Orhan başkanlar  ile yeni yüzler, geçen  sezon başı transfer edilirken, alınan oyuncular sırf isim diye aciliyetten alınınca,  bazı olumsuzlukların sahada olması doğaldı bu oldu.
 
  İyi sporcu olmak asker olmaya yetmeyince, generallerin olduğu on birde bir çok eksikler, Temel Tefil ve Adem Aksoy un önünde cereyan edince ,  güvendikleri insanların verim vermemeleri, eksilerini artıya çevirememeleri,  bu sezonda Adem Aksoy ile devam edince, yönetimde  bir karar ile Adem hocayı alt yapıya ki, olumlu bir karar, yerine  Ertan kardeşimizde tribünden yıllar sonra sahaya inerek aşortman ı üstüne geçirdi..
 
Hoş  geldin kardeş.
 
Artık kenardan sesini ve oyuncularınla yapacağın maç streslerini bizde tribünden izleyip, eski dost olarak sizinle yanlış ya da doğru adımları paylaşmanın güzelliğini yaşayacağız. Elinizdeki sporcuların içine alt yapınızdan gelebilecek üç dört tane çok iyi isimler var. Bedirhan , geride iki tane genç , orta sahada iyi isimler . Bu kadar zengin alt yapısı olan il özel idarede sen ve Adem hoca işbirliği çok iyi bir takım ortaya çıkarıp hem il özel idare hem de Ordu sporu kazançlı çıkabilir.
 
Bu konuda yapacağınız  çalışmalarınıza inanıyorum. Başarılar Ertan kardeşim. Aramıza hoş geldin.
 
Ama bir gerçeği de unutma bugün aldığın transferlerdeki isimlerin karakter olarak o kulübe yakışmaları  önemli, onlarda bu tip çocuklar. İnsan idman yapar, eksiğini giderirde, ne kadar uğraşsa karakter olarak içindeki ismini dışarıya düzelterek sunamaz.  Önemli olan karakteri kötü oyuncu yerine bu büyük camiaya yakışan isimlerin elinizde olması.
 
Önemli olan bu. Yoksa oyuncu Ordu ilinde kilo ile  seç beğen al. Sonrasında hem yönetime hem de teşkilata mahcup olmak var. Ben Telekom da Ertekin kardeşimle çalışırken yıllarca çok özel isimlerle çalışma özenini gösterdik, Köy hizmetleri olduğu zamanda, Salim Altun ve Kürşat kardeşimle de aynı şekilde, o takımları ve oyuncuları bugün bir araya getirmek mümkün mü, hayır.
 
Ama iyi insanı  bulmak ise zor değil.
 
Başarılar kardeşim, çok iyi gidiyorsun, eksikliklerine rağmen. Ama adam, dost kaybetmek kolay, onları spor uğruna kaybetme, yılların dostluğunu bir çim sahaya gömmek kolay olmamalı. Orası il özel idaresi. Orada bir çok güzellikleri sizler çok önceden yaşadınız, gruplar gördünüz. Bugün el ele olma zamanı. Sen, Ali başkan ve diğerleri , sizler oranın havası ve suyusunuz. Kolayca et tırnaktan ayrılmaz hele bir top uğruna ise hiç. Hepiniz bu Spor camiasının ışıkları iseniz asla birbirimizin sevda şartelini indirmememiz lazım.
 
Ben size sizde bize el uzatmak zorundasınız. Başarılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.