Erkek Yetiştirme Sporcularına Ödül

Erkek Yetiştirme Sporcularına Ödül

4-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “4.Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası”nda, Türkiye Şampiyonu olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu Güreş Takımı sporcularını Vali Düzgün ödüllendirdi.

 

Vali Orhan DÜZGÜN, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, 4-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “4.Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası”nda, Türkiye Şampiyonu olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu Güreş Takımı sporcularını ödüllendirdi.

 

Şampiyon Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu'na Validen Ödül

 

 

Türkiye genelinde 30 il’den 294 güreşçinin katıldığı şampiyonada, Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu güreş takımından dereceye giren Erol YÜKSEL, Öztürk ÖZTÜRK, Muharrem KARA, Onur SARI, Olgun AYDIN, Oğuzhan YILMAZ, Zafer HAZAR, Bircan KOYUN ve Ali Şahin PELİT’i makamında kabul eden Vali DÜZGÜN, sporcuları başarılarından dolayı kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.

 

 

İl Genel Meclis Başkanı Engin TEKİNTAŞ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İPEKDAL, Güreş İl Temsilcisi Fahrettin ALKAN, Yetiştirme Yurdu Müdür Yardımcısı Muammer KİRİŞ,Antrenör Yüksel KAHRAMAN’ın da hazır bulunduğu ziyarette, sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini onurlandığını ifade eden Vali Orhan DÜZGÜN, Erkek Yetiştirme Yurdu Güreş Takımı sporcularımız, antrenör ve hocalarımızla yetiştirme yurtları arasında düzenlenen şampiyonalarda hep derece elde ettiler ve il birinciliklerini Ordu iline getirdiler. Antalya’daki müsabakalarda da 5 birincilik, 1 ikincilik, bir de üçüncülük elde ettiler. 9 kişilik bir kadro ile katıldıkları şampiyonada 7 gencimiz derece elde etti. Kendilerini kutluyorum” dedi.

“Daha önceki yıllarda başta Fatih Başköy olmak üzere Erkek Yetiştirme Yurdu’nda yetişen çocuklarımız gerek ulusal, gerekse uluslararası güreş turnuvalarında derece ve Türkiye Şampiyonluğu elde ettiler. Milli takımla katıldıkları Dünya ve Avrupa şampiyonalarında da derece elde ederek, Ordu’nun yüz akı oldular” diyen Vali DÜZGÜN, 20 Nisan 2011 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılan Azerbaycan Federasyon Kupası Turnuvasında Yıldızlar Greko-Romen 85 kg’da Dünya 5’incisi olan ve Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu’nda yetişen Fatih Başköy’ün Ordu’nun yüz akı olduğunu ve aynı başarısını transfer olduğu İstanbul’da da devam ettirdiğini hatırlatarak, ”O yıllarda bu çocuklarımız daha küçüktü ve Fatih abinizi takip edeceksiniz demiştim. Bugün bu gençlerimizin Fatih Başköy’ü takip ettiklerini görmek gurur verici. Başarılarının tesadüfi olmadığını, gençlerimiz bize getirdikleri derecelerle ispatlamış oldular” diye konuştu.

 

“Hem gençlerimizi, hem de onları yetiştiren hocalarımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum” diyen Vali DÜZGÜN, “Onları yetiştirten hocalarımız, antrenörlerimiz olmasaydı belki bu çocuklarımız bu başarıyı yakalayamayacaklardı. Erkek Yetiştirme Yurdu’nda iyi bir ortamın olması, başarının devamında büyük etken olmuştur” diyerek, 4-7 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 4.Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu Güreş Takımı sporcularını bir kez daha kutladı ve başarılarının devamını diledi.

 

 

Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Adnan İPEKDAL da, Antalya’da düzenlenen 4. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasında, Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu Güreş Takımının başarısından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

 

Adnan İPEKDAL, “4 yıldan beri yapılan Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasında birinciliği başka bir ile kaptırmadık” diyerek verdiği destek ve katkılardan dolayı Vali Orhan DÜZGÜN’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.