ELİMİZDEN KAÇTI GİTTİ…

ELİMİZDEN KAÇTI GİTTİ…

Çarşamba saat 18 de Fenerbahçe ile 19 Eylülde öyle maç oynadık ki, maçtan sonra şükür edemedik bir puana ,yandık yıkıldık sporcuların kendilerine olan güvensiz duruşlarına ve kaçan üç puana. Bu kadar kötü bir Fener takımını nerde nasıl yakalarız ki?

 

ELİMİZDEN KAÇTI GİTTİ…
 
Çarşamba saat 18 de Fenerbahçe ile 19 Eylülde öyle maç oynadık ki, maçtan sonra şükür edemedik bir puana ,yandık yıkıldık  sporcuların kendilerine olan güvensiz duruşlarına ve kaçan üç puana.
 
Bu kadar kötü  bir Fener takımını nerde nasıl yakalarız ki?
 
Kaç  maçtır Ordulu taraftarlar buna hasret , takım olarak yönetim olarak ta. Ama maçın yükünü kaldıramayacak kuvvet ve dayanıklılıktan yoksun oyuncu sayısı o kadar var ki , ayaklarına beyinleri şu maçta hükmedemedi.  İşte sorun bu noktada, güvensizlik.
 
Sporcuların yeterli olup olmadığından bahsetmiyorum, takım olarak bu akşam bize sunulan bölümlerde sporcuların uzun zamandır maç kazanamama korkusu büyük Fenere karşı ortaya çıktı, yoksa o basit golleri ve pasları  atamayacak oyuncumu var Ordu spor da?
 
Belki üç beş isim çıkar.
 
Benim için puan Manisa maçı  öncesi çok olumlu oldu. Herkes birkaç  oyuncuya taktı tribünden amma, ben Cuper e ve bundan sonrakine takıldım. Kimler gider kimler kalır. Alınacaklar ile mevcutların karmasından ortaya ne çıkar?
 
Şimdi birkaç gün bu maçın keyfini yaşasın Ordu daha sonrada Manisa dan alınacak puanın dersine iyice çalışsın. Artık demir alma zamanı 17ik limandan.
 
Öyle değil mi? Elimizden kaçan şu üç puana ve kötü Fener takımına bak, neler yaptık bu gece neler..Gülemi sin, aglarmısın. Hayret!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.