Düzgün Engellilerin Maçındaydı

Düzgün Engellilerin Maçındaydı

Bedensel engelli gençlerimizle daha önce bir çok ortamda beraber olmuştuk. Maçlarını izlemeye gelmek için kendilerine söz vermiştim. Bugün de kendilerini desteklemek ve moral vermek için maçlarına geldim. Onlar da bugünkü maçta çok istekli ve arzulu bir o

Vali

 

Orhan DÜZGÜN, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig'inde yer alan Ordu Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübünün, İstanbul Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı karşılaşmayı izledi

 

Vali Düzgün Engellilerin Maçındaydı

 

Ordu Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü’ne destek olmak ve moral vermek amacıyla Atatürk Spor Salonu’na gelen Vali Orhan DÜZGÜN, karşılaşma öncesi sahaya inerek her iki takımın kaptanlarına birer buket çiçek verdi ve bütün oyuncularla birlikte müsabakanın hakemlerine başarı dileğinde bulundu.

 

Garnizon Komutanı Albay İsmail GÜZEY, Belediye Başkanı Seyit TORUN, İl Emniyet Müdürü Hakan KIRMACI, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail ÇAĞLIYAN, ASKF Genel Başkanı Zafer ÖZTÜRK’ün de izlediği karşılaşmaya hızlı başlayan Ordu Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü oyuncuları, ilk dakikalarda art arda bulduğu sayılarla ilk periyotu 22-09 önde bitirdi.

 

 

 

 

İkinci periyota da iyi başlayan Ordu Belediyesi Tekerlekli  Sandalye Basketbol Takımı karşılaşmanın ilk yarısını 39-13 önde tamamladı. Maçın üçüncü ve dördüncü periyodunda da üstünlüğünü koruyan Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı karşılaşmadan 77-38 galip ayrıldı.

 

 

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig'inin 2. haftasında evinde karşılaştığı Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü’ne karşı farklı galip gelen Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımını Vali Orhan DÜZGÜN, protokol mensupları ve izleyiciler ayakta alkışladı.

Vali Orhan DÜZGÜN, bir basın mensubunun sorusu üzerine karşılaşmayla ilgili görüşlerini ise şöyle dile getirdi: “Spor denilince akla ilk gelen oyunlardan birisi futboldur. Futbolla beraber diğer spor dallarının da ilimizde gelişmesini istiyoruz.

 

Sağlıklı insanların spor yapması önemli, ama bedensel engelli vatandaşlarımızın spor yapabilmeleri daha da önemli. İlimizdeki bedensel engelli gençlerimiz, kurdukları spor kulüplerinde değişik branşlarda spor yapma imkanı bulmuşlardır. Bunlardan birisi de Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü’dür. Bu kulübümüz, Türkiye Tekerlekli Sandalye 1. Ligi’nde yer almakta, aynı zamanda başta atıcılık ve diğer bazı spor dallarında gerek ulusal, gerekse uluslararası alanda önemli başarılar elde etmektedir. Onun için bütün takımlarımızı, gençlerimizi desteklememiz gerekiyor. 

 

Bedensel engelli gençlerimizle daha önce bir çok ortamda beraber olmuştuk. Maçlarını izlemeye gelmek için kendilerine söz vermiştim. Bugün de kendilerini desteklemek ve moral vermek için maçlarına geldim. Onlar da bugünkü maçta çok istekli ve arzulu bir oyun ortaya koyarak farklı bir galibiyet aldılar. Kendilerini kutluyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.