Diyadin İstifa Etti

Diyadin İstifa Etti

Bugün saat 13:00’da önce takım oyuncuları ile bir araya gelen Diyadin, oyuncular ve çalışanlar ile helalleşerek vedalaştı. Saat 14:00’da ise yine Durugöl Tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Diyadin, burada da soruları cevaplayarak, tesisl

Kulüp Başkanımız Doç.Dr.Nedim Türkmen, Teknik Direktör Metin Diyadin’in istifasını sunduğunu, Yönetim olarak ise kabul ettiklerini söyledi.

 

Türkmen, Metin Hoca'ya Teşekkür Edip, Başarılar Diledi

Türkmen konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Sayın Metin Diyadin’e bugüne kadar Orduspor’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Süper Lig’e çıkmamızda ve bugüne kadar önemli puanlar kazanmamızda önemli katkıları olmuştur. Bundan sonra ki yaşamında Metin Diyadin’e başarılar diliyorum.

 

İlk Yarının bitmesine 2 hafta kala Takımımızın hazırlıklarını Antrenör Sebahattin Albayrak ve A2 takımı Teknik Direktörü Turgut Kır sürdürecektir. Yeni Teknik Direktör için çalışmalar başlatılmıştır. Devre arasında yeni Teknik Direktör takımımızın başına geçecektir. Teknik Direktör konusunda acele etmeden, Orduspor’u hedeflerine ulaştıracak bir isim bulmak için çalışmalar başlatılmıştır.”

 

Teknik Direktörümüz Metin Diyadin, vedalaştı. İstifasının ardından bugün takımına veda eden Diyadin, basın mensupları ile de bir araya geldi.

 

Diyadin, Vedalaştı

 

 

Bugün saat 13:00’da önce takım oyuncuları ile bir araya gelen Diyadin, oyuncular ve çalışanlar ile helalleşerek vedalaştı.

 

Saat 14:00’da ise yine Durugöl Tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Diyadin, burada da soruları cevaplayarak, tesislerden ayrıldı.

 

Orduspor Genel Sekreterimiz Adem Türkmen, Diyadin’e yaptığı büyük katkılardan dolayı teşekkür plaketi, futbolcular tarafından imzalanan Orduspor Forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum