DESTEK  OLUNCA YEMEDE YANINDA YAT

DESTEK OLUNCA YEMEDE YANINDA YAT

Ankara gücü gibi, iyi ama sorun yumağı içinde ve acele işler bakanlığı yapar gibi paldır küldür Ordu Sporun üzerine şimşek gibi gelmenin hesabında olan Ankara gücünden iyi oynadık ve üç puan aldık, bunu küçümsemeden bundan sonrada aynı titiz oyun planı

 

  DESTEK  OLUNCA YEMEDE YANINDA YAT, DEMİŞLER.

Ankara gücü  gibi,  iyi ama sorun yumağı içinde ve acele işler bakanlığı yapar gibi paldır küldür Ordu Sporun üzerine şimşek gibi gelmenin hesabında olan Ankara gücünden iyi oynadık ve üç puan aldık, bunu küçümsemeden bundan sonrada aynı titiz oyun planı ile oynamalı ordu spor, her rakibe karşıda aynı ciddiyet içinde.

Peki , bu ligin beylerinin arasından sıyrılıp finiş demiş, kadrosu,  yönetimi  ile beyler arasına girip, ilk beş içinde olmuş önemli rakiplerimiz var artık. Hava atmanın,  büyük konuşmanın anlamı yok.

Ne olması  lazıma gelince, bu kadar iyi takımların tek ilacı  güçlü taraftar, çok sesli   tezahürat ve destek.  Bir tarafta bayanlar ve çocuklar, bir yanda grupların desteği, stadın tamamında ise büyük ordu spor taraftarı.

Gelen takımların  ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bizde öyleyiz  dememiz  için  maç günü orda, 19 Eylülde olmalıyız.

Çünkü herkes bu sezon düşer bu Ordu spor diye sezon başı medyalarda yazanların bugün yazdıklarına bakıyorum ve tebrik ediyorum. Onlar bile şaşkınlar ki,  değil ki bizler?

Metin hoca akıllı  bir yol izliyor. Ordu sporun her köşesine damga vurup kalıcı  işler yapmayı istiyor. Kulüp içi ve sahada yenilikler yapılan kalıcı işler ve yeniden yapılanan takım iskeleti. Bunlar kolay işler değil.

Arkadan güçlü  ve sizi destekleyen yönetim yoksa zor. Önemli olan bu işte, destek. Oda olunca. Yemede yanında yat.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum