DENİZ , AH, AH!

DENİZ , AH, AH!

Dün Hüsamettin, Yasin örneğindeki gibi, bugünde bir çok oyuncusu yukarıda olan alt yapının sporcularını elde tutabilmek için ne gerekilirse yapılabilirken, bugün amatöre dönüp birkaç bin lira için aramızdan uçup gitmesine Deniz in seyirci kaldık ya, ya

DENİZ , AH, AH!

Mustafa Köksalmustafaköksal..JPG

Ordu spor alt yapısından çıkmış, profosyonel yapılmış, bazen A takımla çoğu zamanda A 2 takımı bünyesinde tutulmuş yetenekli bir isim. Bunun gib Ordu spor alt yapı bünyesinde tutulan 3-5 isim daha var ki bunlar Ordu spor için, gelecek sezon için çok önemli.

Bugün kapanmış bir transfer tahtası için zor günlerden geçen Orduspor takımı, gelecek sezon bir çok ismin daha “TFF “ye müracaat etmeyeceğine, kulübü zora sokacak hamleler yapmayacaklarına  onay verebilir mi?

Dün Hüsamettin, Yasin örneğindeki gibi, bugünde bir çok oyuncusu yukarıda olan alt yapının sporcularını elde tutabilmek için   ne gerekilirse yapılabilirken, bugün amatöre dönüp birkaç bin lira için aramızdan uçup gitmesine  Deniz in seyirci kaldık ya, yarın bunu aramayız umut ederim.

Deniz Boztepe in bal liginde ne işi olur ki, ama gel gör ki maddi yoksulluğun gözü çıksın.. O da sırf para kazanmak için amatörlüğü tercih etti. Çok üzüldüm.

O yetenekli bir oyuncu idi.

Kim ne derse desin yetenekli ama maddi olaylardan dolayı da kafası karışık bir kardeşimizdi..

Allah utandırmasın , kaza vermesin, sakatlık vermesin.Yolu aydınlık bahtı aydınlık olsun. Tahsin Türkmen in de onda hocalar kadar uğraşı ve emeği var. Ben onu burada tutup maç pirimler in den biraz verip sürekli bünyede tutulabilirdi desem de, yukarısı daha iyi bilir. Sonuçta  yetkili olan orası.

Biz temenni ederiz sadece, karar merci orası, yönetim, hocalar.Alt yapıda olan isimlerinde yukarıdaki teknik heyetçe izlendiği antremanlara alındığı ortada. Onlarında yarın nerde ne olacak sorularına bizden çok cevap aradığı da biliniyorken, bizim alt yapıda oyuncu var, onları almak yukarda pişirmek ve zamanı gelince sahaya sürmek elbette akıllıca iş.

Bunu da yönetim ve teknik heyet yakından takiple yapıyor da, ah Deniz ah…

Olmadı ya.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum