Cuper’in Ekibi İlk Antrenmanda

Cuper’in Ekibi İlk Antrenmanda

Takımımızın yeni Transferleri Eren Albayrak ve Ömer Alp Kulga’da Orduspor ile ilk antrenmanlarına çıktı. Kondisyon ağırlıklı antrenman da çift kale maç ta yapıldı. Saat 17:00’da Durugöl Tesislerinde başlayan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri il

 

Orduspor Profesyonel A Takımımız, bugün Fenerbahçe hazırlıklarına başladı. 5 günlük iznin ardından bugün Durugöl Tesislerinde toplanan Takımımız, Hektor Cuper’in yardımcısı Angel Puebla gözetiminde ilk antrenmanına çıktı.
 
Hector Cuper’in Ekibi İlk Antrenmana Çıktı
 
19937Takımımızın yeni Transferleri Eren Albayrak ve Ömer Alp Kulga’da Orduspor ile ilk antrenmanlarına çıktı.
 
Kondisyon ağırlıklı antrenman da çift kale maç ta yapıldı.
 
Saat 17:00’da Durugöl Tesislerinde başlayan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.
 
Kuvvet ve kondisyon çalışmaları ile süren antrenmanda, karşılıklı pas çalışması gerçekleşti. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç gerçekleştirildi.

 

Takımımızın Fildişi Sahili Milli Takım Oyuncusu Jacques Gosso, Fenerbahçe Karşılaşmasının ardından Afrika Uluslar Kupası maçlarına katılmak için Ordu’dan ayrılacak.

Gosso, Afrika Kupası'na Gidiyor

Fildişi Sahili takımının göstereceği performansa göre Gosso, Orduspor’dan uzak kalacak. 7 Ocak’ta Ordu’dan ayrılacak olan Gosso,  Afrika Uluslar Kupası maçları sonuçlarına göre geri dönüşü belli olacak.

 

Orduspor Profesyonel A Takımımız ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanıyor. İlk antrenmanını bugün gerçekleştiren takımımız da görev değişikliği yaşandı.

Tekke, Takım Kaptanlığına Getirildi

Takımımızın başarılı oyuncusu Fatih Tekke, takım kaptanlığına getirilirken, Jacgues Gosso ise ikinci kaptanlık yapacak.

 

İzin dönüşü moral ve motivasyon açısından iyi bir antrenman geçiren takımımız, Fenerbahçe karşısında 3 puan için mücadele verecek.

 

İkinci yarının ilk karşılaşmasında Büyük Orduspor taraftarınında desteğini isteyen oyuncularımız, şansızlığa artık son vermek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.