Cuper : Türkiye’ye Geldiğim İçin Mutluyum

Cuper : Türkiye’ye Geldiğim İçin Mutluyum

Gazetecilerin "Sizi Orduspor'a gelmenizde ne etkiledi ?" ; hoca, "Her zaman çalışmak hoşuma gidiyor. Yapabileceğim birçok iş var. Yapılacak işler hocaları etkiler. Türk liginde mücadele etmek benim için iyi bir tecrübe olacak." diye cevap verdi.

 

Yeni teknik direktörümüz  Hector Cuper, Türkiye Ligi hakkında bilgisinin olduğunu ve Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
 
Cuper : Türkiye’ye Geldiğim İçin Mutluyum
 
Orduspor'un anlaşmaya vardığı ve öğle saatlerinde İstanbul'a gelen hocayı, Başkan Nedim Türkmen ve Ordusporlu yöneticiler karşıladı.
19971
Orduspor'da çalışacağı için mutlu olduğunu belirten Cuper, "Buraya gelmekten dolayı çok memnun ve mutluyum. Bu tecrübenin pozitif bir tecrübe olacağını düşünüyorum. Buradan çok hızlı bir şekilde takımıma gitmem lazım. Biliyorsunuz yardımcılarım takımla çalışıyorlar ben de onlara katılacağım." dedi.
 
Spor Toto Süper Lig'in oldukça rekabetçi bir lig olduğunu kaydeden Hector Cuper, "Türkiye Ligi hakkında bilgim var. Çok rekabetçi bir lig. Her zaman önemli bir lig. Umarım burada iyi şeyler yaparız." diye konuştu.
 
Gazetecilerin  "Sizi Orduspor'a gelmenizde ne etkiledi ?" şeklindeki soruya tecrübeli hoca, "Her zaman çalışmak hoşuma gidiyor. Yapabileceğim birçok iş var. Yapılacak işler hocaları etkiler. Türk liginde mücadele etmek benim için iyi bir tecrübe olacak." diye cevap verdi.
 
TÜRKMEN: Cuper ile büyük başarılar yakalayacağız. 
 
Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen de, dünya markası olan bir hocayı Türkiye'ye ve Ordu'ya getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Türkmen, "Orduspor her konuda başarılı olmak istiyor. Başarılı olmak için bir projemiz vardı. Biz Cuper ile büyük başarılar yakalayacağız. Kendisi dünyaca ünlü bir markadır. İlk tercihimizdi ikna etmesini bildik." dedi.
 

Cuper'in akşam saatlerinde havayolu ile önce Samsun'a ardından karayolu ile Ordu'ya geçeceği bildirildi.  Cuper, Orduspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında takımın başında görev yapacak.

 

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, futbolcular ile buluştu.

Cuper'den Futbolculara : Her Maç Bizim İçin Final

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen ile birlikte Teknik Direktör Hector Cuper, saat 21:00’da Durugöl Tesislerine geldi.

 

Kulüp Başkanı Türkmen ve Teknik Direktör Cuper futbolcular ile bir araya geldi. Cuper ile futbolcular tanıştı.

19973

 

Başkan Türkmen yaptığı konuşmada, “Sizler ile yaptığım toplantı da Nasıl bir Teknik Direktör istiyorsunuz diye sormuştum. Siz de bana anlattınız. Toplantı da dilediğiniz gibi bir Teknik Direktör şuanda takımımızın başında. Sizlerin isteğini yerine getirdim. Sizlerde saha da mücadele edip iyi sonuçlar alarak takımımızın daha iyi yerlerde olması için mücadele edin.”dedi.

 

Teknik Direktör Cuper ise, “Sizlerle birlikte zor bir maraton bizi bekliyor. Hep birlikte birlik içinde mücadele ederek başarılı sonuçlar alacağız. Fenerbahçe maçı çok önemli. Ligdeki tüm karşılaşmaları final gibi oynamalıyız. Çok sıkı çalışmalıyız.”


Orduspor Profesyonel Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’ in 18. Haftasında Fenerbahçe’ yi ağırlıyor.

Maça Doğru

Kulüpten yapılan açıklamada; Spor Toto Süper Lig’ in 2. Devresinin ilk karşılaşması öncesi, yeni teknik ekibimiz nezaretinde bu mücadele için yoğun bir çalışma dönemi geçiren takımımız, taraftarımıza 3 puanı hediye etmek istiyor.

 

Orduspor Kulübü olarak, büyük Orduspor taraftarlarımızdan, bu mücadelede, 90 dakika büyük destek bekliyoruz." denildi

 

Orduspor – Fenerbahçe

04.01.2012

 

Stat: 19 Eylül

Kapasite: 11024

Hakem: Tolga Özkalfa

Hava Durumu: Parçalı Bulutlu/13°

Yayın: Lig Tv


Kulübümüz tarafından, geçmişte Orduspor efsanesinin oluşmasında büyük katkıları olan, emektar futbolcularımıza plaket verilecektir.

Eski Futbolcularımıza Plaket Töreni

Plaket töreni, yarın oynanacak olan Fenerbahçe mücadelesi öncesinde 

19 Eylül Stadyumu’nda, saat 16:45-17:30 arasında yapılacaktır.

 

Plaket verilecek olan emektar futbolcularımızın isimleri şu şekildedir:

 

1-Salih Aydoğan
2-Arif Güney
3-Uğur Şerement
4-Turgay Güney
5-Şükrü Bekiroğlu
6-Güven Türközer
7-Öner Piroğlu
8-Hüsnü Karakoyun
9-Turgut Özel
10-Turgut Kır
11-Sinan Bayraktar
12-Ergin Döner
13-Atilla Yücel
14-Aydın Yıldırım
15-Ali Şahin
16-Erol Aydoğdu(Pele Erol)
17-Üstün Türközer
18-Fikret Aybakan
19-Yener Çelik
20-Selim Şener

21- Muzaffer Demir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.