Cuper Gitti Güler: İlk Antremanda

Cuper Gitti Güler: İlk Antremanda

Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler takım oyuncuları ile biraraya gelerek toplantı yaptı. Teknik Direktör Güler, futbolcular ile tanıştı. Güler, Orduspor'un zorlu 5 haftası olduğunu söyleyerek, "Bu karşılaşmaları en iyi şekilde oynayarak ligde kalacağız


 

Cuper Vedalaştı

Orduspor Eski Teknik Direktörü Hector Cuper veda etti. Takım oyuncuları ile biraraya gelen Cuper, kalan haftalarda başarılar diledi. 21350

Cuper yaptığı konuşmada, "Biliyorsunuz bugün gidiyorum. Sizlere çabalarınızdan dolayı çok teşekkür etmek istiyorum.Takım için bunun iyi olacağını düşünüyorum. Özellikle birşey için çok teşekkür etmek istiyorum. Bana karşı gösterdiğiniz saygı içinde teşekkür ediyorum. Yine söylüyorum değişikliğin takım için iyi geleceğini düşünüyorum.Bana karşı saygınızı çalışarak gösterdiniz, ama bir çok kulüpte olduğu gibi burda da herkes mutlu olmamaya bilir. Ama sonuçta sevgi, saygı vardı. Sonuçlar bazen iyi olabilir bazen kötü olabilir. Biz gerçekten başarmayı denedik. Bundan sonra bir çok zaman var. Bu benim aldığım bir karar, benim aldığım bir karar getme kararı. Bir şeyleri değiştirecek zaman vardır buda antrenördür.Yaşadıklarımızla mutluyum, artık herkese çok teşekkür ediyorum. Aramızdaki saygılar için ve umarım herşey yolunda gider. İyi şanslar iyi günler."dedi. 

Orduspor kaptanı Ali Çamdalı ise, "Sizler ile çok güzel günlerimiz oldu, verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ederiz."diye konuştu.  



Güler: İlk Antremana çıktı21349

Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler takım oyuncuları ile biraraya gelerek toplantı yaptı. Teknik Direktör Güler, futbolcular ile tanıştı. Güler, Orduspor'un zorlu 5 haftası olduğunu söyleyerek, "Bu karşılaşmaları en iyi şekilde oynayarak ligde kalacağız.Her oyuncuma inanıyor ve güveniyorum."dedi. Toplantı'nın ardından takım oyuncuları ile Güler ilk antrenmanına çıktı. 

Güler: Orduspor Küme Düşmez

Antrenmandan sonra basın toplantısı düzenleyen Cevat Güler, Ordulu olduğunu, Orduspor'da çalışmaktan dolayı da son derece mutlu olduğunu söyledi. Orduspor Yönetim Kurulu üyesi Akın Çiçek'in çiçek verdiği Cevat Güler, beraberlik içinde çalışarak Orduspor'u ligde bırakacaklarını vurgularken şunları söyledi:

"En büyük silahımız birlikte olmak ve enerjimizi birleştirmek. Oyuncular istekli, profesyonel. Çok iyi niyetli olmak yetmiyor. Çok daha fazlasını yapmak lazım. İyi niyetliler. Yine başaramayacağız korkusu, beynimizin bir tarafında olmaya başladığında zaten doğru düzgün yapacağımız işi de yapamayız. Biz bunları üst düzey konsantrasyonla puanlar almaya çalışacağız. Bu puanlar bizleri nereye götürecek göreceğiz. Futbol oyunuyla tanışmamı sağlayan Orduspor'dur. Futbol oyununun bir maç oyunu olduğunu, müsabaka olduğunu Orduspor'dan öğrendim. Kaldıki Orduspor küme düşmez. 1967'den beri var. Bizim kafamızdaki Ordu'nun ve Orduspor'un küme düşmesi diye bir şey olamaz. Bu hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçınıda kazanarak 3 puan almak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.