ÇOCUKLAR VE KADINLAR

ÇOCUKLAR VE KADINLAR

Bayan eli değen yer her daim tertemiz ve güzellikler içinde olur. Bu haftada çocuklar ve kadın taraftar için yine davet var. Yine Ordu spor için onlardan destek isteği var. Analar bacılar evlatlar tribünden bu çagrının gereğini geçen hafta yaptıklarının i

 

 

ÇOCUKLAR VE KADINLAR

Ordu spor maçlarına gelen çocuklar ve kadınlarımızın tribünden verdikleri destek amaçlı  ses armonisinin rengi çok fazla..Harikulade bir görüntü  içinde maçın iç heyecanını  yaşan bu taraftar grubu Ordu spora çok artı getirdi.Pis sözler, yan yana gelip de adına küfür denen cümlelerin dağılmasına da yardımcı oldular.

Yönetim bunu yaptı. Süper ligde oynayan Ordu spor takımının tribün desteği içinde her kesim insan olmazsa ses tonu, tezahuratın  şekli anlamsız ve tek düzey olur. Bayan eli değen yer her daim tertemiz ve güzellikler içinde olur.

Bu haftada çocuklar ve kadın taraftar için yine davet var. Yine Ordu spor için onlardan destek isteği var. Analar bacılar evlatlar tribünden bu çagrının gereğini geçen hafta yaptıklarının iki misli coşku içinde yaparlar.

Onlarda istediler erkeklerde onlar sayesinde daha aktif bir  tezahurat etme olgunluğu içinde tribünde oldular. Bu herkesten çok sporcuları mutlu ediyor. Tribünde kendileri için bağıran yüzlerce kadın onlarca çocuk..

Ben yazarken tüylerim ayağa kalkıyor, sporcuların heyecanı sahada ne oluru yaşamak lazım. Şimdi bu hafta Eskişehir maçı ile birlikte tribünde olalım. Eşlerimiz çocuklarımız için biletler bedava.Onlar da izlesinler, onlarda Ordu spor adına yerlerinde olsunlar.

Burada erkek kardeşlerimize iş  düşüyor. Eşlerini, çocuklarını  ve bacılarını gelirken getirseler hem onlarda sizin yaşadığı  o strese ortak olurlar ve size bu konuda hak verirler hem de taraftar büyüklüğü her hafta artarak çoğalır.

Buyurun maça…Cumartesi el ele olalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.