CEVAT GÜLER İSMİ…

CEVAT GÜLER İSMİ…

Şimdi Ordu spor da. Başkan anlaştık dedi. Bundan sonra Ordu spor Cevat Güler le gidecek dedi. Bu geçte olsa verilmiş iyi kararda keşke üç dört hafta önceden verilebilseydi.Her şeyden önce Cevat hoca Ordu lu , Perşembe li. Karadeniz in hırçınlığı, yenilmey

 

CEVAT GÜLER İSMİ…

Mustafa KÖKSAL

Ordu spor için ne kadar adım atacak boyutta olur onu zaman gösterecek. Ama akademisyen bir isim. Galatasaray gibi bir devin içinde olmuş tecrübeli isim. Bir çok kulüpte teknik adamlık yapsa da dar bütçe transfer imkanı onu uzun düşünmekten alıkoydu, çok başarılı yılları olmadı.

 Şimdi Ordu spor da. Başkan anlaştık dedi. Bundan sonra Ordu spor Cevat Güler le gidecek dedi. Bu geçte olsa verilmiş iyi kararda keşke üç dört hafta önceden verilebilseydi.

Her şeyden önce Cevat hoca Ordu lu , Perşembe li. Karadeniz in hırçınlığı, yenilmeye tahammülü olmayan kızgınlığı ve hırsı var. Şimdi ilinin takımının zor gününde, geç bir zamanda geldi. Bundan sonra ne yapar bilmem. Ama bu takımla mucize yaratırsa heykeli dikilesi isim olur.

En çok güvendiğim de alt yapıya olan geniş  bakışı ve alt yapı oyuncularına olan iğlisi.

Ordu spor ile nasıl anlaştı bilmiyorum. Başkanla bir karar alıp bu takımı uzun süre içinde olup bir takım yenilikleri yapması lazım bence geniş açıdan bakarak. Ehli olmayanın transferlerden uzak durup herkesinde alanında iş  yapmasın doğru olan.

Bir Ordu spor ruhunu ancak ordulu anlar penceresinden baktığımda çok hak veriyorum, gelmesini olumlu buluyorum.

Ordu için hayırlı olsun. Kimseyi Allah utandırmasın. Zor bir yerdeyiz.

Uzun zamandır Ordu spor takımı çok umutsuzluk içinde sanki. Ama son düdük çalmadan bir şeyin son olduğu her şeyin bittiği de söylenemez. Bunu dillendirmek bile en büyük zarardır bu takıma.

Artık içerdeki o maçları alacak Ordu spor sahada olmalı. Yoksa yazık olur bu takımada yapılan her şeye de.

Hoş geldin Cevat hoca. Allah utandırmasın. Elindeki kadro bu, buradan en iyisini bulacağına eminim. Ordu spor bu ligde olmalı hocam olmalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum