BURSA MAÇI UNUTULMAZ

BURSA MAÇI UNUTULMAZ

İki takımda maça iyi hazırlanmış, belli. Saha kaygan, zaman zaman sporcu sahada zeminden kaynaklanan yada ayakkabılardan sorun yaşar gibi olsalar da , fazla sırıtmadan bunu da halletti sporcular derken, son dakikalarda Bursa golü, sol bekin , defansın

 

 
BURSA MAÇI UNUTULMAZ
 
Yağmurun saha üzerindeki ağırlaştırılmış zemin hassasiyetine rağmen, iki takımın istekli, arzulu oyun anlayışı, çirkinlikten uzak  futbol gecesine , bazen hakemi verdiği akıl almaz kararlarda  damga vurmasa, ,  maç ancak bu kadar temiz olur derdik.
 
İki takımda maça iyi hazırlanmış, belli. Saha kaygan, zaman zaman sporcu sahada zeminden kaynaklanan yada ayakkabılardan sorun yaşar gibi olsalar da , fazla sırıtmadan bunu da halletti sporcular derken, son dakikalarda Bursa golü,  sol bekin ,  defansın  yada Fatih ile Gosso nun hatası ile buldu.
 
Ordu spor ota sahası  ilk yarı oyundan düştü, adamları  kaçırdılar. Defans sürekli orta alandan kopup gelen Bursa Sporlu oyuncuları durdurmakla meşgul  olunca,  ileri çıkamayan Ordu spor soyunma odasına da  eksikliklere çare olma adına girdi.
 
İkinci yarı bambaşka Ordu spor vardı sahada. Pres yapan, orta alanda rakibine basan, ilerde çabuk oynayan, top yapan ve pozisyon bulan bir Ordu spor. Bunun sonunda ise bırakılan 3 puan.
 
İşte  maçın bu oyununa yakışacak skor olamazdı yı bilecek kadar iyi olan sporcularda maçı almak için son dakikaya kadar rakibi adeta ablukaya aldı. Neticesinde de sahanın bu akşam en iyisi olan Yalçının golü ile bir puanı kurtardı.
 
Bundan sonra  Antalya ise, ona göre çalışmasını yapar Metin Hoca. Haftaya herkes mutlu gidecek. Ben puanlarla döneriz diye umut ediyorum. Ordu spor form da. O sevincin yönetime, taraftara ve sporcuya yansımasına baksanıza müthiş.
 
Çükü ekmek parasına koşan insanları alın teri bu gol.  Teşekkürler Yalçın, hep böyle oyna. Beş büyükten birini yenebilirdik, olmadı.
 
Can sağlığı  olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.