Bulancakspor destek bekliyor

Bulancakspor destek bekliyor

Giresun'un Bulancak ilçesi belediye başkanı Kadir Aydın, Bulancak halkının, Bulancakspor'a gerekli desteği vermesi gerektiğini söyledi.

Giresun'un Bulancak ilçesi belediye başkanı Kadir Aydın, Bulancak halkının, Bulancakspor'a gerekli desteği vermesi gerektiğini söyledi.


Aydın, yaptığı açıklamada, 7 Haziran tarihinde yapılan genel kurulunda, kulübe talipli çıkmaması nedeniyle Bulancakspor'un divan kuruluna kaldığını hatırlattı. Genel kurul tarihinden itibaren kulübün yeni bir yönetim kurulunun oluşumu için divan kurulu üyeleriyle ortak hareket ederek çalışmalara başladıklarını ifade eden Aydın, birkaç gün içerisinde yönetim kurulunun oluşturulacağını belirtti.


Bulancaklılar'ın Bulancakspor'a gerekli desteği vermesi gerektiğini kaydeden Aydın," Bulancakspor, Bulancak ilçesinin önemli bir simgesi ve markasıdır. Bu simge ve markanın yaştılabilmesi için Bulancak halkının önemli desteği gerekiyor. Bulancak halkı, Bulancakspor'a sahip çıkmalıdır.

Herkes gerekli desteği verdiği durumda Bulancakspor, daha iyi yerlere gelecektir" dedi.


Aydın, Bulancakspor'un maddi sorunlarının da aşılmasında özellikle Bulancaklı işadamlarına büyük görevlerin düştüğünü dile getirerek "Anadolu kulüplerinde olduğu gibi Bulancakspor da ekonomik açıdan önemli sıkıntıları var. Bulancakspor'un ekonomik açıdan daha güçlü olması için Bulancaklılar ve Bulancaklı işadamlarımızın destekleri gerekmektedir.

Bulancak halkı kulübe küçük de olsa düzenli yardımlar sağlamalıdır. Ekonomik açıdan güçlü bir hale gelen Bulancakspor'un sırtı bir daha yere gelmeyecektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.