BU OLMAMALIYDI

BU OLMAMALIYDI

Ne Garcia nede Dalmat Ordu spor için sahada bizim istediğimiz insan yada sporcu profilinde idiler, yoktular. Olmadıkları süreye bakınca uzun bir zaman dilimi. Bu arada Culio ile muhteşem golü bulan Ordu spor ne hikmetse gole kadar orta alandaki Beşiktaş

 

BU OLMAMALIYDI

Ordu spor kiminle oynadığının farkında olarak Antalya da maça başladı. Ortada bir maçtı. Metin Hocada tüm tedbirini almış, sporcularda pür dikkat rakip oyuncularda idi. İlk gol o kadar basit ve şansız oldu ki , sağ  bölgedeki oyuncuların bu maça ya aşırı hırslı yada çok motive olmuş hallerinden kaynaklanan talihsizlikten mi , yoksa olmaması lazım oyun anlayışından mı , karar taraftarın.

Ne Garcia nede Dalmat Ordu spor için sahada bizim istediğimiz insan yada sporcu profilinde idiler, yoktular. Olmadıkları süreye bakınca uzun bir zaman dilimi. Bu arada Culio ile muhteşem golü bulan Ordu spor ne hikmetse gole kadar orta alandaki   Beşiktaş ı hapseden anlayışını bir türlü rakibe veremedi ve geri çekildi.

O olmadı.

Olmayınca ve yanlış adam paylaşımı da devreye girince bir yan top ki yine sağ tarafın hatası ve gol..

Bu kadar eline almışken puanı kolayca rakibe vermek, aklıma karga tilki muhabbetini getiriyor. Teknik adamların yanlışını aramak yerine oyuna bu kadar konsantra olup ta onu sahada çözemeyen  Dalmat, Garcia yı uyarmak ve bunun amatörce bir anlayış olduğunu anlatmak lazım.

Ne olmuş  Beşiktaş ile oynuyorsak.

Yazık değil mi kendi ekmeğini rakibe ben istemiyorum sen ye demek. Ordu spor il defa iki gol yedi. Basit gülünç şekilde.İşte bunları  çözmek zorunda Metin hocam..

Ordu spor iyi takım olduğunu gol atana kadar Beşiktaş a oynadığı  oyunla sahada gösterdi. Sonra durup ta rakibe tekrar imkan vermek, işte olmaması gereken bunlar..

Lig tecrübesi denen şey desem, sporcuların hepside oradan geldi. Top hocada

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum