"Bu karar ekonomik nedenlerden dolayı alınmıştır"

"Bu karar ekonomik nedenlerden dolayı alınmıştır"

Orduspor Kadın Basketbol takımımızın maçlarını İstanbul'da oynaması kararını hocamız Alper Durur ile birlikte aldık. Bu kararın mevcut şartlar içindeki doğruluğundan en ufak bir şüphemiz yok. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Rusya'dan sonra gelen en öneml

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadın Basketbol 1.ligine yükselme başarısı gösteren Orduspor Kadın Basketbol takımımız yeni sezonda antrenör Alper Durur ile yola devam edecek. Ekim ayında başlayacak 2013-2014 sezonu için iç ve dış transfer çalışmalarına start veren Orduspor Kadın Basketbol Takımından, yeni sezonda Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyelerimiz Salih Ziya Cörüt ve Yener Korkmaz sorumlu olacaklar. Yeni sezonda karşılaşmalarını İstanbul'da oynayacak olan Orduspor Bayan Basketbol Takımımızın karşılaşmalarını oynayacağı salonlar daha sonra belirlenecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Orduspor Kulübü


Orduspor Yönetim Kurulu, Orduspor Taraftarlarına Mektup yazarak Mazeret beyan etti

"Bu karar ekonomik nedenlerden dolayı alınmıştır"

21607
Orduspor Kadın Basketbol takımımızın maçlarını İstanbul'da oynaması kararını hocamız Alper Durur ile birlikte aldık. Bu kararın mevcut şartlar içindeki doğruluğundan en ufak bir şüphemiz yok. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Rusya'dan sonra gelen en önemli lig. Bunu herkesin bilmesi lazım. Dünyanın en değerli oyuncuları ülkemizi tercih ediyor. Bizim hedefimiz bu sezon ligde kalmayı başarabilmek. Bu günden itibaren transfer çalışmalarını hızlandırıyoruz. Kurmak istediğimiz takımın Ordu'da kalmasının maaliyeti bizim için çok fazla. Sponsor desteği olmadan bu ekonomiyi çevirmek imkansız. Bu kararla, oyuncuların ev kiralarından, deplasman ve ulaşıma kadar bir çok masraftan ciddi ölçüde tasarruf edilecek. İstediğimiz yabancı oyuncuların İstanbul'da yaşamaya ve oynamaya duyacağı iştahı da transfer avantajımız olarak değerlendirmek istiyoruz

Orduspor, Ordu şehrinin spor kulübüdür, en değerli markasıdır, gururudur. Basketbol takımımızın maçlarını bu sezon İstanbul'da oynaması kararını aldık. Çünkü Orduspor markasının Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde uzun yıllar kalıcı olması ve başarılarıyla kendinden söz ettirmesi bizim için her şeyden daha önemli. Ekonomik şartlarımızı düzeltene kadar bu gurbete hep beraber dayanmak zorundayız. Bu kararımızı anlayışla karşılayan Ordu ve İstanbul'daki taraftarlarımızın varlığını bilmek içimizi rahatlatıyor. İstanbul'daki maçları, kadın-erkek, küçük-büyük her yaştan taraftarımızın buluşup kaynaştığı, memleket hasreti giderdiği bir şenlik haline getireceğiz. Maçlarını Ordu yerine İstanbul'da oynamak zorunda kalan takımımızın, çalışmak için Ordu'dan İstanbul'a gelmek zorunda kalmış taraftarımızla bütünleşecek olması çok anlamlı ve düşündürücü. Bunu spor kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.

Türkiye'nin en değerli taraftarlarından biri olarak bilinen Ordusporlular'dan, böyle zor bir karar almak zorunda kaldığımız için anlayış göstermelerini bekliyoruz. Bir çok Anadolu kulübü zor bir dönemden geçiyor. Krizlerden sağlam çıkmak için, zor anlarda doğru kararları alıp cesaretle uygulamak gerekir. İyi bir sporcu, takımı mağlup durumda olsa da, zafere ulaşmak için mücadele etmeyi bırakmaz. Başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik kadro ve sporcularımız, olumsuz şartlara rağmen bütün gücüyle mücadele ediyor. Sezon sonunda takımlarımız için koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek ve gönlümüzdeki Orduspor'u yaratmak için, hem Ordu'daki hem İstanbul'daki hem de dünyanın her yerindeki mor-beyaz sevdalılarının desteğine ihtiyacımız var.

Orduspor Yönetim Kurulu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.