BU HAFTA ARA…

BU HAFTA ARA…

BU HAFTA ARA…. Ordu spor tarih yazıyor ve bir çok ilke imza atıyorsa Murat Gürsoy un dediği gibi, bu imza kurumadan güzellikler solmadan, her maç devamlılık esasında sahada binlerce Orduluya her hafta mutluluk verecek kadar iyi olmalı. Bir hafta

 

 
BU HAFTA ARA….
 
Ordu spor tarih yazıyor  ve bir çok ilke imza atıyorsa Murat Gürsoy un dediği gibi, bu imza kurumadan güzellikler solmadan, her  maç devamlılık esasında sahada  binlerce Orduluya her hafta mutluluk verecek  kadar iyi olmalı.
 
Bir hafta gülelim gelecek hafta stres olalım kadar zikzak çizen bir anlayış içinde değil. Bugünkü hırslı tabloyu her hafta yükselterek giden Ordu sporun izleyicisi olalım.
 
Yönetimin   dışındaki her insan,  Ordu sporun iyi olması  için müthiş bir özveri içinde bu sezonu çok başarılı bir yerde bitirmesi için ellerini taşın altına koymayı arzu eder. Yeter ki o insanlara gidilsin. Eller uzatılsın, barış çubuğu olsun.
 
Kimse Ordu spora hizmet eden insanlara sırtını dönmez.
 
Eskişehir maçını  heyecanla bekliyor Ordu. O zaman bu takımı  Fener maçından sonra daha ciddi bir ekibe karşı ve sahasında izleme imkanı bulacak. İnançların tavan yapması  arzumuz.
 
Bunu verecek olanlarda duru gölde yatan çalışan Ordu spor oyuncuları  ile başlarındaki hırslı Metin hoca.
 
Ordu olarak bunu bekliyoruz. Bu hafta bu takım çalışacak sonrada Eski şehirden 3 puanı taraftarı ile alacak..Ben buradan yazıyorum sizde gelin stada ve görün, öylemi değimli?
 
Çünkü içinde olan biri olarak bu sporcuların çalışma temposunu ve hırslarını iyi biliyorum.
 
Onlara da inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.