BORÇ

BORÇ

Süper lige çıkmış takım düşer mi, her düştüğü yıllarda olduğu gibi yanlış transfer yapılırsa, inandıkları başkana çalışacak işçiyi yanlış yada çürük bulursa çöker o bina. Temeline koyduğun çimanto çok kötü. İse o zamanda eyvah.

 

BORÇ

Mustafa Köksal

Yazıyorum, diyorum ki başkan SSK ve kurumlara Ordu spor un borcu yok dedi, Ordu sporun borcu var, miktarını başkan söyledi. Ben onda değilim de, eline makbuz alan bir köşeden onu yayınlıyor.

Başkan kaçtı mı, Yurt dışında mı, yada borçlarımı var, paraları bir yerime harcadım diye firar mi etti?

Hayır.

Beyler, Ordu spor   başkanı orada, İstanbul da.

Aç telefon;”Alo başkan, herkes bir şeyler yazıyor, yorum yapıyor, konuşuyor. Bize doğrusunu de lütfen, bizde öğrenelim demek, o kadar mı zor beyler?

Yazılarıma yorum yapanların dedikleri hiçte komik değil. “Mustafa özür dilemese benim dediklerim bu değilse, tükür yüzüme, başkanımı destekliyorsun, “evet destekliyorum”…Niye kızar mı ağbilerin?

Başkan kredi kullandım dedi, yazıyorlar, yorum yapıyorlar çok rahat,” o kadar parayı ne yapmış, sporcuya milyarlarca borcu varmış kulübün”.. B

şkana aç konuş öğren.

20 trilyon borç kime imiş, başkan borç  kime lütfen bunu açıkca söyle, kardeşlerimizi rahatlat ta bizde rahat edelim.Taraftarı kandıramazmışız. Kardeş o taraftarla o tribünlerde bu takım çok küme düştü çıktı biz yan yana idik, taraftar olarak, yönetici olarak…

Hiç kaçmadık üç beş isimle. Hain şerefsiz dediğim sizin gibi, adam gibi içinden geleni tenkiti yapanlara değil, korkarak yorumu şahsiyetime yapan  bu mahluklar. Anamıza ,avradımıza küfredecek kadar adi  olmuşlar.

 Sağolsun Nevzat Akata her yorumu yazmıyor.

Delikanlı olup adını yazmıyor,  yüreği olmayan bu zavallı adamlar.

Tenkit te yorumda çok normal, insan onuruna, kişiseline hakaret olmadıkça. Kimse benim gibi düşünecekte değil. Efendim her şeyi ben bilirim mantığı iflas etmiş. Bu takım  üç,beş, altı kez düştü. Onlarda mı hatalı idi, yada ben mi bilirim dedi, yada siz niye girmediniz de yönetimlere akıl vermediniz?,

Biz yazarmışız, köşeyi dönüp kıs kıs gülermişiz, Allahın dan kork..

Yazık ya. Buradayız. Başkanın yanındayız. Bazı yönetimlerde olup takım kötü olunca kaçan konuşan yöneticilerden değil. Yarınları bu takımın karanlık diyenlerden değil. Yöneticiler neler söylüyorlarmış, onlar bir kere bu yönetimde olup bugün neler söylüyorlarsa onların adamlığına delikanlılığına yuh.

Süper lige çıkmış takım düşer mi, her düştüğü  yıllarda olduğu gibi yanlış transfer yapılırsa, inandıkları başkana çalışacak işçiyi yanlış yada çürük bulursa çöker o bina. Temeline koyduğun çimanto çok kötü. İse o zamanda eyvah.

Her spor adamı bunu görür, her iyi spor izleyecisi bunu görür. Başkana gelip te şunu al diyenlerde ellerindeki sporcuları pazarlar iken bunlara inanmış yönetimde yanlış yaptığını zaten söylüyor.

 Hem sporcu hem hoca konusunda.

Ama kimse köşeyi dönünce kıs kıs gülmüyor, yada başkanına sırt dönmüyor, adileşmiyor, sizce yanlış olanı kendince doğru bulup savunuyor.

Borç konusuna gelince, başkan orada sorun. Kötü yönetti, düşürdü, başkan orada açın telefon sorun..

Kaçmadı ki.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum