Bodur:Play-Off''ta kararlıyız

Bodur:Play-Off''ta kararlıyız

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, "16 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak Play-Off mücadelelerinde yer alacağız...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, "16 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak Play-Off mücadelelerinde yer alacağız, bundan şüphemiz yok" dedi.

  Şükrü Bodur yaptığı açıklamada, her şeye rağmen ilk 6'nın en güçlü odayı olduklarını ve mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını belirtti. Bu hafta deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacakları karşılaşmada mutlak galip geleceklerini dile getiren Bodur, "Geçen hafta Malatyaspor karşısında hiç hesapta olmayan bir beraberlik aldık.

   Eğer o maçtan galip gelebilseydik, bu haftaki maça biraz daha rahat çıkabilirdik. Ancak Orduspor her şeye rağmen çok güçlü bir takım. Deplasmandan boynu bükük ayrılmayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

   Teknik heyet ve futbolculara olan inançlarının ligin başından bu yana aynı ölçüde devam ettiğini ifade eden Bodur, sakatlıkların ve cezaların takım için büyük sıkıntı oluşturduğunu kaydetti. Eskişehirspor maçını kazasız atlattıktan sonra uzun süre sakatlığı devam eden Emre Aygün'ün Kartalspor maçına yetiştirilebileceğini belirten Bodur, "Uzun bir dönem sakatlığı olan Emre'yi Kartal maçına yetiştirmeye çalışıyoruz.

  Ayrıca Şenol Demirci'nin de Eskişehir maçından sonra cezası bitecek. Mehmet Öncan'ın Giresunspor maçından sonra cezası tamamlanıyor. İstanbul'a tam kadro ile gideceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.