BEŞİKTAŞ  MAÇI

BEŞİKTAŞ MAÇI

Pazartesi Antalya da oynayacağımız maç zor bir maç olsa da, İsrail le zorlu maç oynayan, hem fizik hem de kafa olarak yorgun Beşiktaş ın bu hali avantaj da olabilir. Çünkü kötü bir akşamın stresini yaşayan Beşiktaş ın durumundan Ordu sporun faydalanması

 

BEŞİKTAŞ  MAÇI

Pazartesi Antalya da oynayacağımız maç zor bir maç olsa da, İsrail le zorlu maç oynayan,  hem fizik hem de kafa olarak yorgun Beşiktaş ın bu hali avantaj da olabilir. Çünkü kötü bir akşamın stresini yaşayan Beşiktaş  ın durumundan Ordu sporun faydalanması lazım.

Antalya olması  kime avantaj onu bilmek zor. Ama Ordu spor, Beşiktaş orta sahasını mevcut oyuncuları ile durdurmak gibi bir yol çizerse zor. Çünkü kalite farkı ortada. Beşiktaş ın elindeki güçlü orta alanı İbrahim ile de destekleyen hocasının bu olumlu hareketi karşısında Metin hocanın sahaya süreceği isimler merak ediliyor.

Aslında bir maç  oynanacak deyip te geçiştirilecek bir maçtan bahsetmiyoruz. Burada Ordu sporun bundan sonraki durumunu da masaya yatıracağımız maçtan bahsediyoruz.

Hem yönetim hem de teknik heyet Ordu spor maçında Ordu sporu daha net görme ona göre de devre arasında bir tedbir alma imkanını da bulacak. Bu benim fikrim..

Pazartesi tüm kalbimle Ordu spor maçına duacıyım..Puan olsun, Quresma dursun,  Almeı da boşa kafa atsın, Ernst yada diğerleri yorgun ayakları ile bir an dalsında,  bu maçtan mutlu dönelim.

Niye olmasın ki.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.