Beşiktaş 2 – 1 Orduspor

Beşiktaş 2 – 1 Orduspor

Mücadele genelinde güzel bir oyun sergileyen ve etkili ataklar bulan takımımız, mücadelenin ilk yarısında, Beşiktaş’ tan Veli Kavlak’ ın 37. dakikada attığı golle ilk yarı soyunma odasına 1-0 mağlup gitti. Mücadelenin ikinci yarısında tempolu bir oyun

Nedim Türkmen'e İnanmak

Geçmişte yayınlanan Ulusal medyadaki Gazete Başlığından nostalji yaparken Orduspor Başkanı Nedim Türkmen Ve Orduspor da top koşturan futbolcuların bu zor günleri atlatacağına tam anlamı ile güveniyor ve de inanıyoruz..

Ordusporun Fedakar ve Olgun taraftarlarından da Orduspor Başkanı Nedim Türkmen Ve futbolcularına moral motivasyon desteği sağlamalarını bekliyoruz..

Ordu ilinin Ekonomik , Sosyal gerekçelerle tanıtımı için  yurt içi ve yurtdışı etkinliklerde Yüzmillarlarca para harcayarak "uğraşı veren" kişi ve guruplar Orduspor Başkanının " (kendi en yakınındakilere rağmen ) verdiği çabayı ve emeği görmezden gelmemeli ve gelemezler !...

Orduda yaşayan insanların Orduspor üzerinden Emek ve Umut beklentisinde, Kimse Kapris ve Kıskançlık duygularından talimat almamalıdır..

Ordu Marka olacaksa Vagonlarından biride ORDUSPORDUR...

 

Ordu Kent Gazetesi

Beşiktaş 2 – 1 Orduspor
Spor Toto Süper Lig’ in 13. haftasının kapanış karşılaşmasında, Orduspor, Beşiktaş ile Antalya Mardan Stadyumu’ nda karşılaştı.
 

Mücadele genelinde güzel bir oyun sergileyen ve etkili ataklar bulan takımımız, mücadelenin ilk yarısında, Beşiktaş’ tan Veli Kavlak’ ın 37. dakikada attığı golle ilk yarı soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.

 

Mücadelenin ikinci yarısında tempolu bir oyun sergileyen Orduspor Profesyonel Futbol A TakımımızCulio’ nun 66. dakikada ceza sahası dışından attığı golle eşitliği sağladı. Bu golden 6 dakika sonra Beşiktaş takımı, Ernst’ le üstünlük kurduğu golü buldu. Mücadele bu golle 2-1 sonuçlandı.

 

Beşiktaş 2 - 1 Orduspor 
 

Stat: Mardan


Hakemler: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler 

 

Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Holosko, Ernst, Fernandes, Necip (Dk. 59 İbrahim Toraman), Veli (Dk. 71 Mustafa Pektemek ), Almeida (Dk. 90 Ekrem Dağ) 

 

Orduspor: Fornezzi, Yalçın, Emre, Sedat (Dk. 84 Tobias ), Garcia (Dk. 85 Abdurrahman), Hakan, Culio, Dalmat (Dk. 60 Müslüm), Gosso, Fatih, Stancu 
 

Goller: Dk. 37 Veli, Dk. 72 Ernst (Beşiktaş), Dk. 66 Culio (Orduspor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.