Bedensel Engelliler Süper Lig'te

Bedensel Engelliler Süper Lig'te

Belediye Başkanı Seyit Torun mor beyazlıların bu başarısı için büyük gurur duyduklarını ifade ederken, “Bu başarıda emeği geçen herkesi alınlarından öpüyorum. Hırs ve azmin karşısında hiçbir engel olamaz. Süper Lig tüm Ordu’ya hayırlı ve uğurlu olsun” ded

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Liginde mücadele eden Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak, Süper Lig’e yükseldi.


Bedensel Engelliler Süper Lig'te 

 Hafta sonu ligin son maçı olan Samsun Engelli Gücünü 68-58 mağlup ederek, en önemli rakibi Yeni Mahalle Belediyesinin Balıkesir’e yenildiği haberini alması ile Süper Lig’e çıktığını ilan eden temsilcimiz, aldığı bu başarı ile tarihe adını altın harflerle yazdırdı. 

Süper Lig için lig boyunca önemli bir mücadele sergileyen Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı bu önemli başarı ile birlikte hedefine de ulaşmış oldu.

Belediye Başkanı Seyit Torun mor beyazlıların bu başarısı için büyük gurur duyduklarını ifade ederken, “Bu başarıda emeği geçen herkesi alınlarından öpüyorum. Hırs ve azmin karşısında hiçbir engel olamaz. Süper Lig tüm Ordu’ya hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.