BANK-ASYA

BANK-ASYA

Hiç aklın köşesinde tutup ta acabamı demeyeceği durumlar.Kim ister ki bir şehrin atlas bezlere sardığı takımının küme düşme değil de, bir alt lige aldığı puanı kadar inmesini.Şimdi Ordu spora talip olan hocalardan menajerlerden geçilmez. Hepside burad

 

BANK-ASYA

Mustafa KÖKSAL

Merhaba, yine beraberiz,sertliğinle ,yağmur,  çamurunla, iyi kötü günlerinle tekrar beraberiz, öyle oldu…

Kimsenin aklında olmayan 3 takım el ele verdik buraya geldik. Kendimizin sayesinde , bir alta bakıyorum PTT 2.lig, alın alıyor mu, oraya inersek, Ankara gücü,  Kara gümrük, Hacettepe, Sarıyer, Altay, Göztepe...

Offf!

Hiç aklın köşesinde tutup ta acabamı  demeyeceği durumlar.

Kim ister ki bir şehrin atlas bezlere sardığı  takımının küme düşme değil de,  bir alt lige aldığı  puanı kadar inmesini.

Şimdi Ordu spora talip olan hocalardan menajerlerden geçilmez. Hepside burada olma adına kırk dereden kırk tas su taşımak ve başkana en yakın isimlerle yaklaşmak isterse de, bence burada olmuş, yaptıkları artı eksi bir çok kare kökle çarpılmışların değil de, Bank-Asya da ki ordu sporu hem ligde hem federasyon kanadında taşıyacak isimleri bulundurmak yola onlarla çıkmak en doğrusu olacaktır.

Ordu spor yönetim 6ay önce güven tazeledi,  bundan sonrada aynen devam edeceği ortada.

Şimdi başların yerde değil ,  dik  olarak ortada dolaşması ve  yeniden  takımın oyuncu bazında dizaynına, kulübe  yakışan oyuncularla kurulmasına, başka yanlışların tekrar olmaması için erkende bu takımın ruhuna ve saha içi hareketine uyacak isimleri almasına başlanması ve  acele edilmesi lazım.

 Şimdi bu takım Bank-Asya da olacak. Biz geldik, tabi ki gideceğiz. Bunun içinde iyi eleyip sık dokumalıyız. Yoksa yapılan bir hatanın söküğü başlarsa sonuna kadar bir daha yakalanması zor olur.

Bunu iyi bilenlerin güven oyu aldığı takım yönetiminde şimdi top…

Bekleyip görecek herkes.

Yapılacak tek şey yönetime ve aldığı  hocaya destek vermek.

Sizce?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum