BAKINCA GÖRÜYORSUN

BAKINCA GÖRÜYORSUN

Niye fındık amblemimize menekşe ekleniyor diye. Zor mu sormak, tartışmak derseniz zoru bırakın artık. Sonra yeni seçilmiş pırıl pırıl isimler var yöneticilerin içinde. Eksikleri olacak, görevde yanlışları da, geçmişte yaptıkları zaman zaman gündeme de gel

BAKINCA GÖRÜYORSUN

Kenardan da olsa  yapılanı, yapılmayanı yada yapmak istenen neyi, yardım edeni, etmeyeni, dostu,  düşmanı. Kim varsa orada, orta yerde. Ya takıl da, ya cami önünde yada kulis çay evinde. Yani herkes bir yerde. Bir isteği, arzusu olanı, arzusu olmayınca isyan edeni, yanında dolaşıp, bir yere gelmeyince karşı safa saf olanı görmekte sakıncada yok.

Mevcut yönetimdekileri seversin sevmezsin, başkanın yaptığı yönetimi, içindeki isimleri, verilen görevleri konuşursun. Niye konuşuyorsun demez kimse, konuş, tenkit et, dur karşısında, şu yanlış niye diye hesabını sor. Kim ne diyecek ki, sana  ya cevap verecek yada susacak.  Soruyormuyuz, hayır. Bu neden burada,  yada  gelenler  işin ağırlığını kaldırır mı diyoruz kısık kısık seslerle? 

Başkan öyle uygun görmüş. Bir gün mevcut Ordu spor başkanı gider sen gelirsin doğruyu yaparsın. Zarar vermezsin. Ordulusun, dolayısı ise Ordu sporlusun. Başka  ne referans olabilir ki, gelmeni sağlayacak ? Yönetime uygun isen o kapı sana da her daim açık.

Bu spor camiasının, amatörlerin  çatısı, onunda başkanı, teknik adamların federasyon temsilcisi var. Gazetecilerin seçtiği başkanı, gücü, ve yeri var. Ne gerekiyorsa medeni bir düzeyde sorsunlar.

Niye adımız yok , oy kullanamadık diye.

Niye fındık amblemimize menekşe ekleniyor diye. Zor mu sormak, tartışmak derseniz zoru bırakın artık. Sonra yeni seçilmiş pırıl pırıl isimler var yöneticilerin içinde. Eksikleri olacak, görevde yanlışları da, geçmişte yaptıkları zaman zaman gündeme de gelecek, yanlışta olsa.

Özünde iyi insanların Ordu sporun yarını için yetişmelerine vesile olanlara ve onları getirenlere teşekkür edilmeli. Hepsi de çokça iyi insanlar. “Tamer Aktaş, Levent Yıldırım, Erhan Sagra.” Ki Erhan,  sporun ta içinden gelmiş bir isim. Bunlar  ilin değerli isimleri.

Dün bizlerde bu kulübe yönetici idareci olarak geldiğimizde önümüzde öğrenmek için izlediğimiz isimler vardı. Yıllarca yanında olduk izledik. Kolay mı büyük bir camianın yönetimine girmek orada işler yapmak. Tıpkı ilk okula başlamış  çocuk gibi oluyor insan.

Aslında kimsenin dünkü yanlışını, yönetimde hangi görevde olduğunu araştırmadan onlara yardımcı olunmalı. Yoksa bu ilde yönetici bulmak bile zor olacak. Gazeteler Yıldırım başkan geliyor yazmış, yanlış bilgi diye basın sözcüsüne sitem eder durumda. O bir insan bu kulübün yeni basın sözcüsü, yanlışı da eksiği de olacak.

Eksiksiz olmak, Allaha mahsus. Yardımcı  olmaksa insanlığın en güzel adımı. Bizler bunu yapalım. Yardımcı  olalım. Bana da, sana da, ona da yanlış yapılmışsa da soralım, itiraz edelim, yanlışa karşı sessiz olmayalım. Yapılanlara da, kin gütmeden, arkamızı dönmeden alkış tutalım. Ordu spor kimsenin değil.

Ordunun,  Ordulunun.Sonra dışardan bakınca iki yılda alınan yolu da başarıyı da gelinen noktayı Ordu insanı görüyor. Artık teknoloji üst düzeyde. Bakınca her yanlış her doğru görünüyor, değil mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum