ANTEP MAÇI , KÖTÜ  BİR ORDUSPOR

ANTEP MAÇI , KÖTÜ BİR ORDUSPOR

Bir puan ilaç oldu desek de üç puan gitti üzüntüsündeyiz yalan değil. Uyuyan güzel masalındaki gibi idi sporculardan bazıları. Orta sahada Ali yalnız kaldı, ilerde ise Stancu. Fatih yinede yaşına göre işini iyi yaptı. Ya Dalmat ya Culıo, onlara ne oldu

ANTEP MAÇI , KÖTÜ  BİR ORDUSPOR

Bir puan ilaç  oldu desek de üç puan gitti üzüntüsündeyiz yalan değil. Uyuyan güzel masalındaki gibi idi sporculardan bazıları. Orta sahada Ali yalnız kaldı, ilerde ise  Stancu. Fatih yinede yaşına göre işini iyi yaptı. Ya Dalmat ya Culıo, onlara ne oldu diyeceğim ama ,  bir  yönde hakta veriyorum.

Arkadaki  stoperlerine fazla güvenememenin geri çekilmesi, psikolojik durum bence. Aslında Garcia iyi oynadı Yerindeki Abdullah ta maç eksiğine göre çok kötü oynamadı,  işini yaptı.

Fazla söze gerek yok Antep maçı bayram havasında geçti. Bizimkilerde Antep takımı da bayrama erken girmiş gibi idi. Yinede gol atan maçı alırdı. Atsa idik yenerdik.

Yalnız kapalıdaki yan hakemi gözlemci görmüştür , ona bayrak veren kimse bunu düşünsün, o insan bilerek ve art niyetli ofsaytları vermedi. Ordu spor yönetimi olarak bu insanı dile getiririm ben olsam, şikayet ederim.

Bir de kapılarda görev yapan insanların daha uyanık olması lazım. Girenlerin biletleri kombineleri var. Kapı bozulmuş sa  anında açın ve içeri biletini kesip alın. On beş dakika bu takım seyircisiz oynadı ve Ordu spor yönetimi taraftarlardan tezahurat yedi.

Yanlışı  yapanlar yüzünden yönetim niye isyanlara hedef olsun ki.  İşi bilmeyenlerin kapıdaki acemilikleri yüzünden.

Birde hocam Dalmat, Culıo yada birkaç ismin bu kadar oyun formatı dışında, el fireni gibi olması bu takımın havasına, suyuna, insanların ekmeğine, aşına yakışmıyor. Biz buralara çok koşarak, oyunumuzu rakiplere kabul ettirerek, iyi pres yaparak geldik.

Bu günü unutalım da kaçan iki puana içtende olsa yanalım.  İnşaallah bir daha olmaz. Bu takım taraftar iyi oyuna ve puana ı alıştırdı. Bu oyunu kabul edemeyişimiz ondan.

Bundan sonra milli maç  arası var. İyi hazırlanacağını  biliyorum. Metin hocaya güveniyorum..Sporculara da tabi ama bugün şaşkınız taraftar olarak. Buda  normal, değil mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum