ANTEP MAÇI

ANTEP MAÇI

Aslında bu maç beni tedirgin ediyor. Elindeki iki stoperini kaybetmişsin. Ordu spor tabi ki Yalçın yada Sedat değil ama ikisi de bu takım için önemli isimler özelliklede Yalçın. Bu kadar önemli bir maçta olmamaları kötü.

 

ANTEP MAÇI

Aslında bu maç beni tedirgin ediyor. Elindeki iki stoperini kaybetmişsin. Ordu spor tabi ki Yalçın yada Sedat değil ama ikisi de bu takım için önemli isimler özelliklede Yalçın. Bu  kadar önemli bir maçta olmamaları kötü.

Her şeyin bir yedeği vardır, Metin hocada bunun tedbirin almıştır. Oraya girecek isimlerde en az onlar kadar formayı ve maçı koparma adına işlerini sahada yapacaklardır.

Antep son Trabzon maçındaki oyunu ile çok önemli bir takım olduğunu gösterdi. Oynadı ve son saniyede kaybetti. Çok kötü bir maç sonu olsa da,  Antep takımı için içerde yada dışarıda oynamak fark etmiyor Ordu spor içinde zor maç.

Bu hafta noksanlara rağmen bu maçı almayı isteyecek bir Ordu spor ile Trabzon maç kaybını Orduda gidermek için puana gelen Antep maçı çok zevkli olacak. Bizimde takımımıza destek olmamız lazım..

Nasıl mı olacak derseniz, bu hafta stada gidip takımımıza destek olarak. Bu takım bunu hak ediyor. Bu sporcularda şımarmayı. Haydin maça gidelim ve onlara destek olalım. Önemli bir maç. Yalçını ve Sedatı da taraftar olarak aratmayalım.

Ordu insanına yakışan şekilde..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum