ANTALYA MAÇINDAN SONRA

ANTALYA MAÇINDAN SONRA

Ordu spor burada olunca onlarda olur. Olmazsa onların ne Ordu spor derdi olur nede buradaki ekmek yiyen insanların ne olacağı. Bu yüzden Ordu spor süper ligde kalıcı olmalı. Üzülmemek lazım, bir puanda bir puandır her zaman…

 

ANTALYA MAÇINDAN SONRA

Mustafa KÖKSAL

Ordu spor takımı haftalardır şansız yada kötü oyunu yüzünden verdiği puanların sonunda , bir takım olumsuz düşünce içinde yada panik bir görüntü ile kamu oyunun önünde  hiç olmadı. Daima pozitif bir görüntü ile maçlara çıktı. Şansız yada beceriden yoksun maçların son anlarında puanlar verdi.

 İnsanlar üzüldü.

Bunlar futbolun içinde olan şeylerdi ama birde gerçekler vardı görünen. Rakipleri de her hafta bu takımın ardından geliyor ve puan olarak Ordu spora yaklaşıyordu. Sporcuda ister istemez bir tedirginlik olmuyor da değil.

Yönetimin başındaki  başkan sayın Nedim Türkmen in bu sıkıntılı maç trafiğinde ki soğukkanlı duruşu ve olumlu mesajlar vermesi de içerdeki güvenin oluşumunda en büyük etkendi. Sporcunun aklındaki her olumsuzluğu silecek ve onlara moral verecek kadar yönetim takımının yanında idi.

Birde teknik kadronun hafta içi yanlışların hataların üzerine basa basa çalışması, tek tek hataların asgari olması için her detayı sporcuya vermesi de içerdeki moralin, güvenin devam ettiğini herkese göstermiş oldu. Ama nedense İbrahim Kaş gibi tecrübeli ismin penaltıdaki yaptığı hatanın hiçbir savunulacak yanı yok.

 Ya gol olsa idi.

Oyunun genelinde sahadaki iyilerden birinin bu tip hata yapmasının altındaki de gerçek, bu haftada mı bir hata yapacağız da gol olacak sendromundan aşka bir şey değil.. Gol yedik ve gol bulduk. Bir çok pozisyonu da acelecilik yada şansızlık yüzünden veya Antalya kalecisinin ikici devrede oynadığı iyi oyundan rakibe bir puan olarak bıraktık.

Soğuk bir akşamda 19 Eylülde buz gibide olabilirdik. Şamilin golü bir nebze içimizi ısıttı da buz kesmekten kurtulduk. Bundan sonra Ak Hisar maçı. Üç puan almaktan başka çaresi yok takımın. O yüzden devre arasına kadar alınacak her puan hanemize artı yazar.

Yenilirsen kimin umurunda, içerdekilerin üzüntüsü  dışında ,bazıları için puanlar vermişsin kime kaç yazar, bir sorun bakalım?

Ordu spor burada olunca onlarda olur. Olmazsa onların ne Ordu spor derdi olur nede buradaki ekmek yiyen insanların ne olacağı. Bu yüzden Ordu spor süper ligde kalıcı olmalı.  Üzülmemek lazım, bir puanda bir puandır her zaman…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum