ANTALYA MAÇI

ANTALYA MAÇI

Kimine göre bu maç zor olsa da , hocanın ve ekibinin içerde ve dışarda uygulamaya koymayı arzu ettiği maç sistemin de, bu maç hiçte zor değil. Bu takımın defansı bir çok takıma göre oturmuş oyunculardan ibaret. Az hata ile oynayan bir defans. Orta alan

 

ANTALYA MAÇI 

Kimine göre bu maç  zor olsa da , hocanın ve ekibinin içerde ve dışarda uygulamaya koymayı arzu ettiği maç sistemin de, bu  maç hiçte zor değil. Bu takımın defansı bir çok takıma göre oturmuş oyunculardan ibaret. Az hata ile oynayan bir defans.  Orta alandan desteği  iyi alamadığından bazen çökmeler oluyor,  buda doğal.

Şimdi tehlike nerde derseniz , beni korkutan en büyük tehlike sporcuların üç maçtır yenilmeden puan almışlıklarının stresi yada kişisel egoların oluşmasıdır. Antalya sporda iyi sporcu  kadrosu  var. Onlar için,  içeri ya da dışarı fark etmiyor. Sporcu çıkar oynar. İyi takım ya da kötü takımlardan çok, bence  Ordu spor Antalya maçında  ne yapar?

Yener.

Gülenler olsa da benim hissim bu maçın kolay olacağı. Antalya takımının,  üç dört maçlık çıkışı ve bizim Bursa maçındaki kötü oyunumuz Antalya takımı üzerinde olumlu hava yaratıp puan avcılığına soyunması, belki de bizim açımızdan iyi olacak ve de Antalya takımına rahat goller yedirtecek. Bunu baştan beri biliyorduk demek yanlış olsa da hislerim beni yanıltmaz.

Karşımızda hırslı  ve istediğini almayı arzu eden birkaç  yıldır da Antalya da düzeni oturtmuş  Mehmet Özdilek var. Ben yeneceğiz derken, maçın zor geçeceğini de biliyorum. Lokmalar bile ağzımızda kolay yutulmazken, bir maçın saha içinde alınması ne kadar kolay onu da siz takdir edin.

Fakat çalışmaları izleyen ve bilen biri olarak, kafa olarak sporcular hazır. Ona güvenerek bende bu maçı bana sorduklarında bir tek cümle kuruyorum ve diyorum ki; “herkes maça gelsin, bu maç iyi olacak ve yeneceğiz”..

Evet yeneceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum