ANKARAGÜCÜ  MAÇI

ANKARAGÜCÜ MAÇI

Ankaragücü A2 takviyeli falan hikaye, Ankaragücü gelenden 4 gidenden 4 yemesi de hikaye. Buraya gelirler aslan olurlar. Eskişehir de zaten takım olma hüviyetini yitirmiş bir on bir insanla o kötü zeminde mücadele ettin kazandın. Şimdi sahanda can çeken b

 

ANKARAGÜCÜ  MAÇI

Her maç  çok kolay değil. Ligde he takım bir takım entrikaların ortasında karaya sağ salim çıkma peşinde. Timsahlarla dolu gölde yüzmeye çalışan onca takım , bir de içleri pis,  hakem trioları ile götürelim denilen sezon, Rabbim yardım etsin…

Ankaragücü  A2 takviyeli falan hikaye, Ankaragücü gelenden 4 gidenden 4 yemesi de hikaye. Buraya gelirler aslan olurlar. Eskişehir de zaten takım olma hüviyetini yitirmiş bir on bir insanla o kötü zeminde mücadele ettin kazandın. Şimdi sahanda can çeken bir takımla oynayacaksın. Kolay maç olmaz.

Bu takımın ikinci devre yaptığı  oyuncu hamlesi tam yerinde, tespitler doğru. Bunların yanında genç  yeteneklerde var takım içinde, sırası  gelince kullanacaktır Cuper hoca. Adam tecrübesi ile tespit ettiği takım üzerindeki nokta yanlışlara tek tek çalışmada merhem olma yarayı iyileştirme takımı ayağa kaldırma derdinde şu an.

Herkes mucizeler bekliyor. Futbol bu. Bakın Beşiktaş a sondaki Kayseri ye trilyonluk ayaklara mahkum oynadı . Bir oyuncunun bedeli senin bir sezon harcadığın bütçen kadar. Sende mütevazi bütçelerle devler liginde ayakta durmanın savaşındasın. Tek gücün taraftarın. Herkesin konuşması bol, atması çok,  yardım noktasında ise üç maymunu oynuyor lar; ”görmeyelim-duymayalım-konuşmayalım”.

Bu kadar dip bir noktada, o kadar kulüplerin, çok konuşuyorsun bahanesi ile iyi Ordu spor u rakip görmelerinden bir saldırı durumunda iken,  bu takımın bu hafta rakibini yenip te puanlarla yerini süslemesi lazım. Ankara gücü maçı üç puanlı olmalı, başkası yalan olur.

Onun için destek olmalı  Ordu insanı . Seneye daha tecrübeli ve güçlü bir takım olmamız için bu sezon her maçında yanında duran Ordulu olmalı Ordu spor un. Şimdi yapılacak tek şey Ankara gücü maçından alacağımız üç puanla dönmek, sevinmek.

Yanlış  mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.