Amatör Futbol

Amatör Futbol

Ben bu şehirde yaşayıp bir başka takım adına,genç oyuncu araştırıyorum .Dolayısı ile zamanımın bir kısmını da, durugölde geçiriyorum .Gördügüm manzara şu amatör kulüplerde çok yetenekli gençler var.Lakin Orduspor deyince orduspora. Ne hocaları ,ne de oyun

 

Amatör Futbol
 
Murat BEYAZIT
 
Sevgili dostlar ,Süper ligde takımı olan bir şehirde yaşamak çok güzel, lakin bu güzelligide çeşitlendirmek gerek diye düşünüyorum.
Bu günkü profesyonel takımın maç kadrolarında ,ordu nüfusuna kayıtlı bir oyuncunun olmaması bana ,bir ordulu olarak acı veriyor.
Ha olmalımı olmalı,ama olsun demek içinde bu iş olmaz .
Bu işi 2-3 yıllık plan dahilinde yapmalı diye düşünüyorum .
Ben bu şehirde yaşayıp bir başka takım adına,genç oyuncu araştırıyorum .
Dolayısı ile zamanımın bir kısmını da, durugölde geçiriyorum .
Gördügüm manzara şu amatör kulüplerde çok yetenekli gençler var.
Lakin Orduspor deyince orduspora. Ne hocaları ,ne de oyuncular çok sıcak bakmıyor .
 
Biraz konunun üzerine gittigimde kulübümüz bu insanlar güven inşaa edememiş,bu da, bu şehir ve kulubü için çok acı. Anlattıklarına göre çokta haksız degiller, iddalarıda şu kulüpten hep alma zamanı geliniyor hiç verme zamanı yanımızda olmuyorlar, diyorlar. Aslında istedikleri de çok afaki şeyler degil , sadece şefkat ve hoş görü bunu da orduspor yapmalı diye düşünüyorum .
 
Kulübün bir hatasıda akademi ligine gitmeyip amatörde olması, buda amatörün bakışını daha da keskinleştiriyor çünkü verdigimiz oyuncu , bizimle rekabet ediliyor deniyor,bu da hoş degil.
 
Sayın Türkmen e seslenmek istiyorum amatörde çok ciddi oyuncular var. Bunları Orduspora kazandırınız aksi taktirde bu oyuncular sezon sonunda geçen yıl oldugu gibi kayserispor, trabzonspor v.s forması giyer bu da bize üzüntü verir.
 
Buradan ASKF Başkanınada selenmek istiyorum,  bu süreçte aracı rolü üstlenin orduspor kulübü ile amatör arasında uzlaşı saglamaya çalışınız aksi taktirde ordunun degerleri başka takımlar da görürüz, buda hepimize acı veririr.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum