adın ve 16 Yaş Altı Çocuklara Özel Davetiye

adın ve 16 Yaş Altı Çocuklara Özel Davetiye

Kadınlar ve 16 yaş altı çocukla maçları ücretsiz seyredecek kadın ve 16 yaş altı çocuklar, kendilerine ayrılacak davetiye niteliğindeki biletleri, maç günü saat 11.00'de stadyum önündeki Biletix gişelerinden temin edebilecekler.

 

 

Orduspor'un Eskişehirspor ile yapacağı karşılaşma da Kadınlar ve 16 yaş altı çocuklar müsabakayı ücretsiz izleyebilecek.

Kadın ve 16 Yaş Altı Çocuklara Özel Davetiye

 

Kadınlar ve 16 yaş altı çocuklar için hazırlanan özel tribünlerde Özel olarak hazırlanan biletleri ile giriş yapabilecek.

 

Buna göre maçları ücretsiz seyredecek kadın ve 16 yaş altı çocuklar, kendilerine ayrılacak davetiye niteliğindeki biletleri, maç günü saat 11.00'de stadyum önündeki Biletix gişelerinden temin edebilecekler.

 

Bu gişenin diğerlerinden ayrılması için üzerine TFF Pazarlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan “TFF Kadın ve Çocuk Gişesi” yazılı tasarım yerleştirildi.

 

İlgili taraftarlarımız kendileri için hazırlanan mavi renkli davetiye niteliğindeki biletlerini, üzerinde vatandaşlık numarası bulunan kimlik fotokopilerini vermek kaydıyla alabilecekler.

 

16 yaş altı çocuklar, davetiye niteliğindeki biletlerini gişeden yanlarında veliler olmak kaydıyla temin edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.