Abdullah Kuvancı: Orduspor

Abdullah Kuvancı: Orduspor

30.yıldır Ankara da yaşayan bir Ordulu ve iyi bir Orduspor taraftarıyım.Hayatımda hiç bir zaman Orduspordan başka takım tutmadım.Tutmayıda düşünmüyorum.Zira benim takımım belli.Ancak adam gibi yönetilen,kendi gücü ile başarılar kazanan,Ülkenin parasını 5.

Orduspor

30.yıldır Ankara da yaşayan bir Ordulu ve iyi bir Orduspor taraftarıyım.Hayatımda hiç bir zaman Orduspordan başka takım tutmadım.Tutmayıda düşünmüyorum.

Zira benim takımım belli.Ancak adam gibi yönetilen,kendi gücü ile başarılar kazanan,Ülkenin parasını 5.krş.etmez adamlara harcamayıp kulübü için birşeyler yapan,menejerlerin oyunu ile adam alıp göndermek için her yolu deneyip kulübünü zarara uğratmayan,sadece namım yürüsün isim yapayımda gerisi kolay demeyen yöneticilerin olduğu takımlara saygı duyuyorum.

Bu tür yöneticilerle yönetilen kaç takım var onu herkesin takdirine bırakıyorum.Gelelim yine Ordusporumuza.Bu yıl iyi başlamadık aslında.İlk baştanda çok iyi değildik

.Ben Ordusporun her maçını izledim.İlk maçlarda ya rakip 10.kişi kaldı yada bazı maçları şansa yendik.Ben o zamanda işimizin zor olduğunu hep söyledim.

Görünen köy kılavuz istemez.Takımda direkt oynayacak oyuncu sayımız az.

Sağbek Garcia,İbrahim kaş,Ali,Stancu ve Monje.Bunlara bazen Nizamettin ve Barralı da ekleyebiliriz.Diğerleri sadece alternatif isim olur.Bu gerçeği bilmemiz lazım.

Bunlaraı söylerken ukalalık yapmak istemem ama bu yazdıklarımın dışında başka bir tezi olanla çok fazla da konuşmam.

Doğru bir tane.Herkes ben futbolu biliyorum diyor.Aslında bir şey bilmediğini bilmiyor.Zaten sorun burada.

Bir Cuper geldi takımımızın başına.Eyvallah kabülümüzdür.İyi ve mütevazi bir adam.Hiç bir lafımız yok.Saygı da duyuyoruz.Ama eleştirilecek yanları olduğunu da kabül etmemiz lazım.Yine onunla yola devam edelim.Kendisini yine sevelim.Ama bazı gerçekleride dile getirelim.

Bazı maçlarda Cuper yüzünden puanlar verdik.

Bir Umbides iyi niyetli ama, bal yapmayan Arı.1-2 maç iyi oynamış olabilir.Bu onun her maç oynaması anlamına gelmezki.

Adam korner atamıyor.Adam bir orta yapamadı ilk yarı boyunca.Yine takımda dursun.İyi olduğu zaman oynat,bu inat niye.

Hasan Kabze bizim dışımızda lig de hiç bir takımın onbirine giremez.Ancak son dakikalarda oynayabilir.Çünkü çabuk yoruluyor ve tüm topları eziyor.

Sol bek Atila kötü değil ama, şu anda onbirde oynayamaz.

Agus denen stoper.Bu adamın Numandan iyi olmadığını herkes söyler.ptt.1.ligde bile yeri yok.

Yiğit bu takımda her zaman oynar.Ama adam oynatmıyor.Kondisyon eksiği varsa hazırlamak hocanın işi.Çocuğu küstürecek.

Monje ve Barral çoğu zaman sakatlardı oynamadılar.İyi olduklarında da yedek bıraktı.Bu adamları sen getirdin niye oynatmıyorsun.

Diğer hiç oynamayan bir stoper daha varya.Onuda bu hoca getirdi.Sadece yedek olsun diye adam alınırmı.Stancu ileride tek başına uğraşıyor.

Takımdan geçen yıl Yalçın,Abdurrahman,Hakan gibi 11.deki oyuncuları gönderdi.

Gosso bu hocanın yüzünden gitti

.Benim anlamadığım maç sonu demeçlerinde bugün takımı beğenmediğini söylüyor.Birşey yapar diye bakıyorsunuz,gelecek hafta yine aynı oyun düzeni yine aynı topçular.

Allahaşkına,sol tarafı emanet ettiğin adamlar Ferhat ve Atila.Bu çocuklaraın bir suçu yokki. Kapasiteleri bu kadar. Onlara insan kızamıyor bile. Yiğit oturacak yanında bu çocukları oynatacaksın. Yahu Hüsamettini koy sola daha iyi oynar.

Şimdi tek konuları uzatmak istemiyorum ama,birde bu hoca transfere ihtiyaç yok demedimi, ben o zaman çıldırdım.Biz bu lige zor çıktık.

Eğer düşersek dağılırız.Bir daha da toparlanamayız.Hocamız çeker gider memleketine.Ona bir şey olmaz.Ben başkanın emeklerine acırım.

Bu takım kayyumlara kaldı.Vali yönetti. Bunları ne çabuk unuttuk.

Ben Orduspora hizmet eden herkese saygı duyarım.Bu güne kadar hiçbir yöneticiye laf söylemedim,söylemem.

Takımıma hizmet veren herkese saygı duymalıyız.

Bazı yorumları okuyorum.Yönetime,topçulara laf söylüyorlar,hakarete varan kelimeler sarfediyorlar.Ama yazdıkları yazıdan veya söylemlerden kayda değer birileri olmadıkları anlaşılıyor.

Bir Ordulu ve Ordusporlu adam gibi eleştiri yapar.Fikirlerini beyan eder.Ama birilerine kızgınlığını hakaret ederek saçma laflarla süslemez.

Hayatta cahilin olduğu yerde hiç bir zaman birlik ve beraberlik sağlanamamıştır.

Başkan benim başkanım,hoca benim hocam, topçu benim topçum ve takım benim takımım diye olaya bakarsak bütünlüğü yakalarız .Yoksa dedikodu yapmaya, hakeret etmeye, ona buna sataşmaya devam ederiz.

Böyle olunca da bir Arpa boyu yol alamayız.

Başka takımımız yok.

Bu takımı her Ordulu sevmeli ve desteklemeli.

Sevmiyor ve desteklemiyorsan o zaman konuşma ve yorum yapma. Hiç olmazsa o temiz sayfalar kirlenmesin. Yazacaklarım çok ama, fazla uzattığımın farkındayım.

Ben Ankara dan Gerçek ordulu ve Ordusporlu herkese selam ve sevgi gönderiyor, takımımızın hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.
Ad Soyad: Abdullah Kuvancı
Tel: 5.. .3728183
E-Posta: [email protected]
IP: 213.74.91.169

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum