5 Yılda Süper Lig Şampiyonluğu

5 Yılda Süper Lig Şampiyonluğu

Ordusporumuz’ un önce bayrağını Avrupa’ da dalgalandıracak, daha sonra da söz verdiğimiz gibi önümüzde ki 5 yıl içinde Türkiye Süper Lig’ i Şampiyonu yapacağız. Ordusporumuz’ u tüm bunlar için, kalıcı gelirlerini artırması ve artık kendi gelirleriyle ayak

 

Orduspor Başkanı Dr. Nedim Türkmen Açıklama yaptı.

 

"5 Yılda Süper Lig Şampiyonluğu"

 

Başkan  Türkmen'in açıklamaları:orduspor-nedim-türkmen.jpg

 

 

‘’ Orduspor Büyük taraftarına yaşatacağımız daha çok büyük sevinçler var. Bugüne kadar ne söz verdiysek, tarihi yazarak; Ordusporumuz’ u 44. yılında Şampiyon yaparak Süper Lig’ e çıkarmanın onuru ve gururu içerisindeyiz. Bugünlere yönetim kurulumuzla, büyük Orduspor taraftarımızla ve değerlerimizle, sponsorlarımızla beraber geldik. Başka illerin takımları, Başkan ve yönetici bulamazken, bizler tüm zorlukları aşarak, büyük fedakarlıklar yaparak, Ordusporumuz’ u söz verdiğimiz gibi yönetim kurulumuzla ve değerlerimizle, sponsorlarımızla beraber Süper Lig’ e çıkardık.

 

Ordusporumuz, 26 yıl sonra çıktığı  Süper Lig’ de geride kalan 10 hafta, titizlikle kurduğu güçlü ve geniş kadromuzla, 17 puan toplayarak tüm Türkiye’nin takdirini kazanmış durumdadır. Hedefimiz Süper Lig’ i en iyi yerde tamamlamak ve önümüzde ki yıllarda Ordusporumuz’ un bayrağını Avrupa’ da dalgalandırmak. 5 yıl içinde de hedef Süper Lig şampiyonluğunu yaşamak olacaktır. Bugüne kadar ne söz verdiysek yaptık. Hep inandık bizler inandık sizlerde inanın dedik, sonuçta söz verdiğimiz gibi Ordusporumuz’ u Süper Lig’ e çıkardık.

 

Ordusporumuz’ u kurumsallaştırma yolunda çok önemli adımları attık ve hızla kurumsallaşma adına yatırımlarımız ve projelerimizi işleme koymaya devam ediyoruz. Büyük Orduspor taraftarımıza yaşatacağımız daha çok büyük sevinçler var. Bu yolda önceliği tesisleşmeye ve kurumsallaşmaya verdik. Bugün Orduspor Durugöl Tesisleri’ ni 5 yıldızlı otel konforuna getirdik.

 

Ayrıca, Ordu 19 Eylül Stadyumu’ nu Süper Lig konforuna  getirdik. 

 

Hedefimiz her alanda kaliteyi artırmak. Ordusporumuz’ u bir Dünya kulübü yapmak adına her şeyimizi ortaya koymalıyız. Hedefimiz 5 yıl için Türkiye Süper  Lig şampiyonu olmak. Bunun olabilmesi için, Ordusporumuz’ u dev bütçelerle yarışacak duruma bütçe açısından getirmemiz gerekiyor.

Ordusporumuz’ un  kalıcı gelirlere kavuşması adına önemli adımları atmak zorundayız. Öncelikle Ordusporumuz’ u halka açacağız Ordusporumuz’ u 400 milyon dolarlık dev  bütçelerle yarışacak hale getirmemiz için 100-150 trilyonluk bütçelere Ordusporumuz’ u kavuşturmamız gerekiyor. 

 

Ordusporumuz’ un önce bayrağını Avrupa’ da dalgalandıracak, daha sonra da söz verdiğimiz gibi önümüzde ki 5 yıl içinde Türkiye Süper Lig’ i Şampiyonu yapacağız. Ordusporumuz’ u tüm bunlar için, kalıcı gelirlerini artırması ve artık kendi gelirleriyle ayakta duran bir kulüp haline getirmek zorundayız.

 

Ordusporumuz’ un kalıcı gelirlere kavuşması , Ordusporumuz’ un geleceği kazanması  anlamına geliyor. Stadyumun etrafında, Türkiye’nin en büyük markalarına Ordu halkına hizmet verdireceğiz. Yine Ordu Valiliğimiz’ in, Ordu Belediyemiz’ in Ordusporumuz’ un kalıcı gelirlere kavuşmasına önemli katkılar yapmasını bekliyoruz. 

Bakanımızın desteğini arkamızda hissetmek bizleri Orduspor olarak çok mutlu etmektdir. Kalıcı gelirlere kavuşmuş birOrduspor, Ordu Valiliğimizi, Ordu Belediyemizi ve tüm değerlerimizi rahatlatacaktır.

 

Projelerimize Orduspor olarak destek bekliyoruz. Ordusporumuz’ un Çambaşı’ na kuracağı kamp merkezi turizme de büyük katkı yapacaktır. Bu yönde çabaların ve katkıların artmasını bekliyoruz.  Yıl içinde Ordusporumuz’ un büyük gelirleri olan, kendi kendine yeten bir kulüp haline getirmek en büyük hedefimiz. Bu  yönde çabalarımıza ve projelerimize destek bekliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi tüm kesimler üzerine düşeni yaparsa, ortaya tarihsel büyük başarılar çıkmaya devam edecektir. Bu hedeflere uygun olarak herkesin üzerine düşeniOrduspor adına yapmasını bekliyoruz. Kalıcı gelirlere kavuşmuş Ordusporumuz, her alanda tarihsel başarılara imza atmaya devam edecektir. Ordusporumuz’ u 2 yıl önce aldığımız nokta ve getirdiğimiz tarihi büyük nokta, Süper Lig’ le tescillenmiş. Ordusporumuz, her ay düzenli dergisi çıkan, resmi sitesi çok faal olan, medya merkezini kurmuş, yeni altyapı tesislerini kurmuş, stadyumunu yenilemiş, Durugöl tesislerini 5 yıldızlı otel haline getirmiş, şimdi Orduspor TV ve Orduspor Radyosunu kurmak için gerekli altyapısı oluşturma sürecini başlatmış, Lisanslı ürünler mağazasını kurmuş, yeni markalarını tescil etmiş, Dünya kulübü olma yolunda altyapı çalışmalarını hızla artıran bir kulüp durumundadır.

 

Ordu şehrinin en büyük turizm elçisi olan ve en büyük markası olan Ordusporumuz’ a kalıcı gelirlere kavuşması projesine destekleri bekliyoruz. Önümüz de ki 5 yıl Ordusporumuz için çok tarihsel bir boyutun yaşanacak büyük sevinçlerin süreci olacaktır. Ordusporumuz için büyük adımlar atmaya ve kurumsallaşma adına projelerimizi hayata geçirmeye, üzerimize düşenin daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz.Tüm kesimler üzerine düşeni yaptığında, Ordusporumuz 5 yıl için Türkiye Süper Lig Şampiyonluğunu yaşayacaktır.

 

Önümüz de  ilkyarının bitimine 7 hafta kala birbirinden, zorlu maçlar Ordusporumuz’ u bekliyor. Kurduğumuz güçlü ve geniş kadromuz bu sürecin üstesinden gelecek güce sahiptir. Süper Lig’ de kolay maç yok. Her zaman dikkatli ve disiplin içinde olmak ve en iyisini vermek zorundayız. Futbol  3 sonuçlu bir oyun, Süper Lig’ de alınan her puanın, altın değerinde olduğunu bilerek, her maçımıza içeride ve dışarıda3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Kurduğumuz güçlü ve geniş kadromuzun, bu sürecin üstesinden en iyi şekilde geleceğine olan inancım sonsuzdur. Hocamıza ve Futbol takımımıza  güveniyorum, büyük Orduspor taraftarımızla beraber çok büyük sevinçler yaşayacağız.

 

 Taraftarlarımızın 19 ilçemizden, Ordu 19 Eylül Stadyumu’ na sevk edilmesi için, 19 ilçemizin Belediye Başkanlarına, Kaymakamlarımıza çağrıda bulunduk. Ordu ilimizin 19 ilçesinin, Ordu 19 Eylül’ de temsil edildiğini görmek istiyoruz. Taraftarımıza sadece bilet almak kalmalı.İnanıyorum ki bu çağrımız olumlu sonuçlar doğacaktır.

 

Ordusporumuz Süper Lig’ in en güzel rengi olmaya devam edecektir.’’

 

Dr Nedim Türkmen

Orduspor Kulübü Başkanı

 

Hedef Önümüzdeki ’’

 

İşte 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum