38 PUANDA OLMAK GÜZELDE...!

38 PUANDA OLMAK GÜZELDE...!

Ordu spor, Antep ten alacağı maçı, kaçan penaltı ve kaçırılan goller, eksiklikler yüzünden ve defansın ikramı ile 3 puan bırakıp gelince, bende bu hafta kayseri maçından puan alırız dedim. Görünen köy kılavuz istemez, eşyanın tabiatında bu var, eğer çok k

 

38 PUANDA OLMAK GÜZELDE...!

Ordu spor, Antep ten alacağı maçı, kaçan penaltı ve kaçırılan goller, eksiklikler yüzünden ve defansın ikramı ile 3 puan bırakıp gelince, bende bu hafta kayseri maçından puan alırız dedim. Görünen köy kılavuz istemez, eşyanın tabiatında bu var, eğer çok kötü oynamadan pisi pisine maç kaybedersen öbür hafta telafisi size yansıyor. Kötü isen zaten buna mani olacak tek güç devre arası ve yeni kamp olur ki, oda uzun vade.

Sevindik hep beraber. Çok önemli üç puandı. Haftaya ise Mersin İdman yurdu, 33 puanda. Kritik yerde. Bizde formdayız. Geçen hafta Mersin valisi,iş adamları ve yönetim toplantısını terk eden sporcuların yaptıkları ne onun hesabını soracak olan yönetim, onlarda özür dilemi,şler vali beylerden. Sporcuların alacaklarını da maçtan sonra ödeme sözü verenler yenilince yine vermeyecekleri parasal sorunun üzerine hop diye gidecek Ordu , bunlar arar mı bilemem de, böyle fırsatlar zor gelir onu bilirim.

Puanımızı  41-39- yapmak zor değil, ne kadar puan o kadar huzursa, buna mecbur sporcu kardeşlerimiz. Onlara bu kulüp kapı  açmışsa onlarda o kapıyı  her daim açık tutmalılar. Şimdi Mersine gidecek bu takım. Ben Mersinden puanlar alacağımızdan eminim. Eğer Hakanda bu oyununu seyirciye yansıtırsa, kötü oyununu oynamazsa inanıyorum,ondan ordu spor uzun yıllar faydalanmayı ister yoksa bu hali ile niye sahada diyor insanlar, bende dün akşam fark ettim. Var mı idi yok mu idi…?

Bizden başarılar dilemek düşer Ordu spor kulübüne ve sayın Cuper le ekibine. Yönetim adına da harika oldu. Oh dediler. Rahat nefes almayı hak ettiler. Bu sezon hakikaten önemli idi. Onlar bunun bilincinde idiler, kazandılar.

Hem puan olarak hem de para olarak. Nede olsa ekmeği,işi onların bu yolda. Birde sevgili kardeşim amigo Murat a tekrara baş sağlığı dilerim . Ananın mekanı cennet olsun kardeşim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum