3  PUAN YETTİ  3  PUAN YETTİ

3 PUAN YETTİ 3 PUAN YETTİ

Ankaragücü maçı çok kötü bir sahada oynandı. Geçen yazımda söylediğim gibi ikinci devre yapılmış olan tüm transferler bu takıma artı yüzde elli katkı sağladı. Sanki sezon boyunca birlikte oynamışlarcasına takım içindeki dengeyi bozmayarak tam uyum içind

 

3  PUAN YETTİ

Ankaragücü  maçı çok kötü bir sahada oynandı. Geçen yazımda söylediğim gibi ikinci devre yapılmış olan tüm transferler bu takıma artı  yüzde elli katkı sağladı. Sanki sezon boyunca birlikte oynamışlarcasına takım içindeki dengeyi bozmayarak tam uyum içinde işlerini yaptılar.

Hergün bir takım kirli işlerin Türk futbolunda konuşulduğu bir ortamda, Orduspor yönetiminin kendilerini bu pisliğin dışında tutarak maçlarına konsantre olması neticesinde taraftarına güven veren bir çıkışla bu ligde yukarılara hamle yapması önemli. Kim ne derse desin bazı büyük kulüplerimizin de bu çarkın içinde kirlenme korkusu yaşamasının yanında taraftar da bulamaması “kaos” denilen bir takım boş konuşmalarla Türk futbolunu meşgul ediyor.

Ligimize dönersek, Ankaragücü maçında kendini fazla sıkmadı Orduspor. Orduspor takımı Çarşambayı boş geçmedi ve Ankaragücünden önemli üç puanı kaparak bir basamak yukarıya çıktı; rahat bir nefes aldı. Yeni hocanın da artısı büyük. Tespitleri ve çalışmasının yönü çok doğru. Ordusporun bu sezon ligde olması için emek sarfeden her bir kişi çok önemli.

Bu sezon sık sık maç oynamak zorunda her takım. Bu müthiş  maraton herkese zevk ve heyecan veriyor. Bol bol maç izliyoruz. Golcüler, yeni transferler ve oynayan her sporcu üç puanın değerini bilerek ve yüreğini koyarak oynadılar o karlı zeminde.

Tebrikler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.