YAŞAMAYANLAR ANLASIN İSTİYORUZ

YAŞAMAYANLAR ANLASIN İSTİYORUZ

bizim tek derdimiz derdimizi anlatmak .ayrıca şu tekerlekli sandelye ve akülü araç dağıtım işine gelince kimse keyfinden yapmıyor bunu yapmak görevi çünkü belediye kanununa göre buna bütçe veriyor devlet.

 

Başkan ve kaldırımlar

YAŞAMAYANLAR ANLASIN İSTİYORUZ

Değerli arkadaşlar sanırım burada bir taaruz veya savunma cephesine gerek yok bizim tek derdimiz derdimizi anlatmak ve kanunlarda var olan haklarımızın yerine getirebilmesi.

Aslında engelliler için yapılabilecek fiziki şartların yapılabilmesi için Ordu şehri çok uygun bir şehir ama gelin görünki yapma sorumluluğunu üzerinde bulunduranlar için bu çok önemsiz kalıyor nedense.

2012 yılı sonu ile tüm kaldırımlar ve yollar kamuya açık alanlar engelliler için yaşanılabilir hale getirilebilmesi için kanun var. Şimdi 2010 yılında yapılan kaldırımlarda bile standartın yanına yaklaşılamazken 2012 yılına kadar ne yapılır tartışılır.

ayrıca şu tekerlekli sandelye ve akülü araç dağıtım işine gelince kimse hariçten gazel okumasın kimse keyfinden yapmıyor bunu yapmak görevi çünkü belediye kanununa göre buna bütçe veriyor devlet.

Bilmeden sadece savunma yapmak için konuşan arkadaşlara tavsiyem önce kanunları ve engellileri için uygun şeyleri yapan belediyeleri bir incelesinler

88.254.36.84
ordu engelliler platformu
01 Aralık 2010 Çarşamba 16:33
Son İşlem Yapan:


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum