Tedaviye Ordu'da Devam

Tedaviye Ordu'da Devam

Sanırım 1 hafta, 10 gün içerisinde Ordu'ya dönecek ve tedavisi Ordu'da devam edecek. Atilla hocamızın sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye doğru gitmesi, ailesini, sevenlerini, tüm meslektaşlarını olduğu gibi bizleri de sevindirmektedir. İnşallah en

Ordu Valisi Orhan Düzgün, ''Bir süre önce bıçaklı saldırıya uğrayan ve Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren Ordu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Op. Dr. Atilla Öztürk'ün sağlık durumu gayet iyi'' dedi.

Tedaviye Ordu'da Devam


Vali Düzgün, Ordu Tabipler Odasına gerçekleştirdiği ziyaretinde, bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan doktor Atilla Öztürk'ün sağlık durumunu değerlendirdi.
Öztürk'ü İstanbul'da tedavi gördüğü hastane ziyaret etme fırsatı bulduğunu da belirten Düzgün, ''Bir süre önce bıçaklı saldırıya uğrayan ve Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren Ordu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Op.Dr.Atilla Öztürk'ü geçtiğimiz Cumartesi günü ziyaret etme fırsatı buldum. Atilla hocamızın sağlık durumu gayet iyi. Kendisini hastanede ziyarete gittiğimde hemen doğrularak oturdu. Kendisini o halde görünce çok mutlu oldum. İnşallah kendisi daha iyi olacak. Sanırım 1 hafta, 10 gün içerisinde Ordu'ya dönecek ve tedavisi Ordu'da devam edecek. Atilla hocamızın sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye doğru gitmesi, ailesini, sevenlerini, tüm meslektaşlarını olduğu gibi bizleri de sevindirmektedir. İnşallah en kısa sürede tekrar eski sağlığına kavuşacaktır.''

Hekimlere yapılan saldırıların üzüntü verici olduğunu da vurgu yapan Düzgün, ''Bazı meslekler vardır ki, insanlığın var oluşundan, yok oluşuna kadar devam eden mesleklerdir. Hekimlik de böyle bir meslektir. Her insanın hayatı boyunca ihtiyaç duyduğu bir meslektir. Dolayısıyla insanlarımız, hekimlerimize saygı duymaktadırlar. Hekimlerimize karşı münferitte olsa yapılan bu saldırılar, toplumumuzun büyük bir çoğunluğu tarafından üzüntüyle karşılanmaktadır, temennimiz bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasıdır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.