Öztürk;Önce sağlık hizmeti vereceğiz

Öztürk;Önce sağlık hizmeti vereceğiz

Ordu Devlet Hastanesinde hasta yoğunluğuınun artması ve ve uzman doktorların ,görevlerinden ayrılması nedeniyle önceden haftada iki gün yapılan sağlık kurlu bundan sonra haftada bir gün yapılmasına karar verildi.

Ordu Devlet Hastanesinde hasta yoğunluğuınun artması ve ve uzman doktorların , görevlerinden ayrılması nedeniyle önceden haftada iki gün yapılan sağlık kurlu bundan sonra haftada bir gün yapılmasına karar verildi.


Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Atilla Öztürk yaptığı açıklamada: Hastanemiz tadavi hizmetlerinde aksaklığa yol açmamak, öncelikli olarak sağlık hizmetini aksatmadan verebilmek ve hasta memnuniyetinde olumsuzluğa sebep olmamak amacıyla böyle bir karar aldık dedi.


Başhekim Öztürk Hastane bünyesinde her hafta Salı ve perşembe günleri yapılan sağlık kurlu hizmetlerinin bundan sonra sadece haftada bir kez Perşembe günü yapılacağını söylerken bu değişikliğin nedeni olarakda Öztürk son günlerde hastanedeki hasta yoğunluğunun artmasına ve görevlerinen uzman doktorlardan bazılarının görevlerinden ayrılması nedeniyle olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.