Medical Park'a iş Başvuruları

Medical Park'a iş Başvuruları

450 kişinin çalışacağı hastane 200 yatak, 7 ameliyat hane, 45 poliklinik ve yoğun bakımları üniteleri ile hizmet verecek. http://basvuru.medicalpark.com.tr/

MEDİCAL PARK'a 9 Ayrı Branşta alınacak pesonel için 1 aylık başvuru süresi başladı

Ordu Kent'in Notu: Sevgili Dostlar Başvuru için adres aşağıdadır. Bize yazmanızın bir faydası olmaz. Lütfen yuarıdaki linki tıklayarak başvurunuzu yapınız... Medical Parkın İnternet açıklaması ve diğer bilgiler aşağıda...Nevzat Akata OrduKent Y.K Başkanı

http://basvuru.medicalpark.com.tr/

Hasta Hizmetleri Yetkilisi Yetiştirme Programı - (ORDHHY049)Yayın Tarihi :   14/04/2009 - 15/05/2009
 
Çalışılacak İllerORDU
Genel Nitelikler
 

EĞER;

¨       Üniversite mezunuysanız,

¨       Tercihen hastane/sağlık sektörü deneyiminiz varsa,

¨       20-25 yaşları arasındaysanız,

¨       Yazılı ve sözlü iletişim yeteneğiniz güçlü ise,

¨       MS Office programlarına hakim iseniz,

¨       İletişimi güçlü ve empati kurabilme özelliğine sahipseniz,

¨       Müşteri odaklı hizmet sunmaya hazırsanız,

¨       Giyiminize, dış görünüşünüze özen gösteriyorsanız,

¨       Ordu'da ikamet ediyor iseniz

 

İLANIMIZA BAŞVURABİLİRSİNİZ…

 

İşin Tanımı
 Herkes İçin Sağlık sloganı ile hedeflerini her geçen gün büyüten Medical Park Hastaneler Grubu"nda Hasta Hizmetleri Yetkilisi Yetiştirme Programı başlatılacaktır. Bu programımızın amacı; • Hasta hizmetlerinde görev alacak yetkili personelin çalışmaya başlamadan önce edinmesi gereken bilgileri öğrenmesi ve becerileri kazanması, • Her çalışanın aynı doğrularla ve standart bilgiler ışığında yetişmesi, • Hasta ve hasta yakını ile etkin iletişim kurabilmeyi öğrenmesidir. Teorik ve uygulamalı eğitim konularının yer aldığı Hasta Hizmetleri Yetkilisi Yetiştirme Programında başarılı olan adaylar Medical Park ORDU Hastanemizde hizmet vermeye başlatılacaktır.

http://basvuru.medicalpark.com.tr/

Medical Park hangi Özellikte Açılacak

2008 yılı ilk yarısında hizmete açılması planlanan ancak bazı nedenlerden dolayı açılışı geciken Medical Park Ordu Hastanesi'nin 2009 yılı başında açılacağı açıklandı.

Ordu'da, 18 bin metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilen Medical Park Ordu Hastanesi, Orta Karadeniz Bölgesi'nin sayılı sağlık kuruluşları arasında yer almayı hedefliyor.

Bahçelievler Mahallesi'nde inşaatı büyük ölçüde tamamlanan ve bittiğinde 25 milyon dolara mal olması beklenen Medical Park Ordu Hastanesi, şirketin Türkiye genelindeki 21. hastanesi olacak.

450 kişinin çalışacağı hastane 200 yatak, 7 ameliyathane, 45 poliklinik ve yoğun bakımları üniteleri ile hizmet verecek. Medical Park Ordu Hastanesisinin en önemli özelliğinin kardiyo vasküler (kalp-damar) cerrahi merkezinin bulunması olduğunu söyledi.

Günde ortalama 5 kalp ameliyatının yapılabileceği, hastanenin akıllı bina olarak inşa edildiğini ve kaliteden taviz vermediklerini kaydetti. Hastanenin inşaatında Avrupa'daki uygulamaların örnek alınarak tamamen çevre dostu yüksek verim ve düşük işletme maliyetli sistemlerin seçildiğini kaydeden yetkililer, "Hastanemizde açık kalp ameliyatları yapabilecek uzman kadro bulunacak.

Hastane Orta Karadeniz Bölgesi'nin sayılı sağlık kuruluşlarından biri olacak" diye konuştu.

http://basvuru.medicalpark.com.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum