Kayıp aranıyor! Egehan hala bulunamadı

Kayıp aranıyor! Egehan hala bulunamadı

KAYIP ARANIYOR. 2,5 YASINDA BiR YAVRU KAYBOLMUS. LUTFEN YARDIMCI OLUNUZ. LUTFEN iNSANLIK ADINA, TUM GRUPLARINIZA, TUM ADRESLERiNiZE iLETiNiZ.

Ordu Kent Gazetesi olarak bu ilanı farkedince yayınlama ihtiyacı duyduk...

Maillerimize bakan benzeri haber ve olayların içinde bu güzel yüzlü çocuğumuzun resmi bize bunu haberi yapma nedeni oldu...

Gelen mailin büyük harfle yazılmış olması bile bize itici gelmedi. Gelmedi çünkü hepimizin cocuğu var ve bu durumun çaresizliği kötü...

İlgilenilmesi dileği ile okurlarımıza sunuyoruz.

ÖNCELİKLE BÖYLE ÖNEMLİ BİR MAİLİ FARKEDEREK, OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

GLOBAL DÜNYANIN STRESİ ALTINDA KÖRELMİŞ DUYGULARIMIZ, , NE YAZIK Kİ, BÖYLE KÖTÜ OLAYLAR YAKININIZDAN BİRİNİN BAŞINA GELDİĞİNDE ORTAYA ÇIKIYOR.

LÜTFEN SİZ DE BU DURUMA KAYITSIZ KALMAYIN VE HERGÜN ONLARCA ATTIĞINIZ MAİLLERDEN BİRİNİ DE EGEHAN İÇİN İLETİN. NE KADAR ETKİLİ OLABİLİRİZ DİYE SORGULAMAK YERİNE, NE KAYBEDERİZ VE NE KAZANIRIZ DİYE DÜŞÜNMEK SANIRIM EN İYİSİ...( son fotoğrafları ektedir.)





AMASYA Merkeze bağlı Sarayözü köyü'nde 18.06.2008 tarihinde evinin önünde 5-10 dk içinde kaybolan 2.5 yaşındaki Egehan'dan O GÜNDEN BERİ HABER ALAMIYORUZ!! (kayboluşundan bir gün önce çekilmiş olan fotoğrafları yukarıda bulunmaktadır)

İstanbul'da oturan, yaz tatili ve düğün için memleketlerine giden aile artık onun kaçırıldığını düşünmeye başladı. Sivil savunma ekipleri, jandarma ve akut tarafından gece gündüz yapılan arama çalışmalarına son verildi.

Küçük bir köy olan Sarayözü' nde herkesin birbirini tanıdığını siz de tahmin edersiniz. Yapılan aramalarda bulunamadığı için geriye tek ihtimal kalıyor, kaçırılmış olabilir. Köyde son günlerde birkaç yabancının bulunuyor olması ve o günden sonra onların da görünmeyişleri akla ne yazıkki kötü şeyler getiriyor.

Çevre illere de dağitilan ilanların dışında tüm Türkiye ' ye bu durumu bildirmeye çalışıyoruz son bir umutla!

LÜTFEN SİZLER DE YARDIMCI OLUN VE BU MAİLİ TANIDIĞINIZ HERKESE İLETİN, MİNİK EGEHAN' I BULALIM!!

İRTİBAT TELEFONU:
SERDAR ÇIPLAK: 0535 368 05 74
EV: 0358 224 01 00
E-POSTA: [email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.