Hareketli yaşam projesi

Hareketli yaşam projesi

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi' kapsamında Toybelen İlköğretim Okulu'nda öğrenciler sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirildi.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü 'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi' kapsamında Toybelen İlköğretim Okulu'nda öğrencilere yiyecek dağıtılarak, sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirildi.

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi çerçevesinde Toybelen İlköğretim Okulu'nda stand açıldı. Açılan standda 287 öğrenciye yiyecek dağıtıldı, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konusunda bilgi verildi.

Proje Sorumlusu Atakum Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Eylem Işık, şubat ayında başlayan ve mayıs sonuna kadar devam eden ilköğretim okullarının 6. ve 7. sınıflarında uygulanan 'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi'yle ilgili il genelinde 33 bin 700 öğrenciye eğitim verildiğini, bunun gelecek yıl da devam edeceğini söyledi.

Okul Müdürü Ali Osman Asoğlu da okullarında stand açarak öğrencilere yiyecek dağıtan ve bilgi aktaran sağlık çalışanlarına teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.