GÜLYALIYA YENİ SAĞLIK OCAĞI!

GÜLYALIYA YENİ SAĞLIK OCAĞI!

Gülyalı ilçesine hizmet veren eski sağlık ocağının yetersiz olması sebebiyle yıkılarak yerine tip proje olan 2 katlı sağlık ocağnın yapımı tamamladı. Bu güne kadar geçici binada hizmet veren gülyalı merkez sağlık ocağı, Şubat ayı içersinde yapımı tamamlan

 

GÜLYALIYA YENİ SAĞLIK OCAĞI!

Gülyalı Sağlık Ocağı Yeni Yapılan Hizmet Binasına Taşındı.

Haber: Şahin Kalafat

2010 Mali yılı yatırım proğramı kapsamında yapımına başlanan Gülyalı merkez sağlık ocağı 2011 yılı şubat ayında yeni binasında hizmete başladı.

Gülyalı ilçesine hizmet veren eski sağlık ocağının yetersiz olması sebebiyle yıkılarak yerine tip proje olan 2 katlı sağlık ocağnın yapımı tamamladı. Bu güne kadar geçici binada hizmet veren gülyalı merkez sağlık ocağı, Şubat ayı içersinde yapımı tamamlanan yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Gülyalı ilçesi gerek havaalnı ile gerekse Meslek Yüksek okulu ve turzim ile büyümeye aday bir ilçe olası sebebiyle, yapımı gerçekleştirilen bu sağlık ocağının da kısa bir sürede yetersiz olacağı gülyalı halkında genel kanı olarak düşünülmekte olup,yapılmışken bir iki kat daha ilave edilerek elli yataklı ve uzman hekimli bir merkeze dönüştürülmeli idi dediler.

Bu hizmetin gerçekleştirilmesinde vesile olan emeği geçenlere de teşekkür eden gülyalılı vatandaşlarımız gülyalıya önem verilmesini ve işsizliğin önlenebilmesi için acil iş sahaları ve yatırım yapılmasının önemine değindiler.Artık gülyalı ilçesinin göç veren bir ilçe konumundan çıkıp göç alan bir ilçe durumuna gelmesini istediklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.