Beni Köyümün  Yağmurları Yıkasın!

Beni Köyümün Yağmurları Yıkasın!

Ordu Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü 2007 yılı içerisinde toplam 504 cenazeye defin işlemi gerçekleştirdi.

Ordu Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü 2007 yılı içerisinde toplam 504 cenazeye defin işlemi gerçekleştirdi.

Cenazelerin 107 adeti şehir mezarlıklarına 397 adeti ise köy mezarlıklarına defin edildiği açıklandı.

 Belediyeden yapılan açıklamada: 5 adet şehir mezarlığı ile vatandaşlarımızın cenaze defin işlemlerine hizmet veren Ordu Belediyesi mezarlıklardaki düzenleme çalışmalarına da devam ediyor.

Şehir merkezinde Şahincili Şehir Mezarlığı, Güzelyalı Asri Mezarlığı, Kirazlimanı Yeşiltepe mezarlığı, Nizamettin Şehir mezarlığı ve Nizamettin Soğukpınar mezarlığında hizmet veriliyor.

2007 yılı içerisinde toplam 504 cenazeye defin işlemi yapan Ordu Belediyesi bunlardan 107 adetini şehir mezarlıklarına defin ederek, 397 adetini de Köy mezarlıklarına gönderdi.

Şehir mezarlıklarına defin edilen 107 vatandaşımızdan 43 tanesinin bayan, 47 tanesini bay, 13 tanesini fakir ve 4 tanesini de kimsesizler oluştururken, şehirde işlemleri yapılıp köy mezarlıklarına gönderilen 397 adet vatandaşımızın da 212 tanesini bay, 178 adetini bayan, 7 tanesini ise fakirler oluşturdu.

Fakir, fukara ve kimsesiz vatandaşlarımızın işlemlerinin tamamını muhtarlıkların verdiği fakir il muhaberi doğrultusunda Ordu Belediyesi karşılarken, kanun gereği defin ruhsatı alınmadan hiçbir cenazeye işlem yapılmadı. Yetkililer defin ruhsatının şehirlerde sağlık ocakları tarafından köylerde ise muhtarlar tarafından verildiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.