OrduVole:Torun ve Meclis Düşmesi

OrduVole:Torun ve Meclis Düşmesi

Bilindiği üzere Torun daha önceleri Ulubey ANAP'( Anavatan Partisi)ta iken, Nabi bey krizi ile birlikte CHP ye geçmiş ve Belediye Başkanı olmustu. Daha sonra Ordu CHP'de çıkan/çıkartılan krız sonunda DSPye geçerek Ordu Belediye Başkanı olmustu.

 

OrduVole:Torun ve Meclis Düşmesi
 
Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun Cumartesi günü (Bu gün) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun da katılacağı törenle tekrar CHP'ye katılacak.
 
Bilindiği  üzere Torun daha önceleri Ulubey ANAP'( Anavatan Partisi)ta iken, Nabi bey krizi ile birlikte CHP ye geçmiş ve Belediye Başkanı olmustu.
 
Daha sonra Ordu CHP'de çıkan/çıkartılan krız sonunda DSPye geçerek Ordu Belediye Başkanı olmustu.
 
Bu gün yine bir kriz var ve Torun DSP'den CHP'ye geçecek, Hem de Kemal bey AYAĞINA KADAR GELMİŞKEN/GETİRİLİVERMİŞKEN !?...
 
18538
 
Torun  ve  12 Meclis üyesi de CHP'ye
 
 2009 da DSP Ordu'da  Belediye Başkanlığını alırken, mecliste dağılım 18 DSP ve 13 AKP oldu...
 
Geçen yıl DSP'den istifa ederek  AK Partiye katılan  Siyami Akçay la birlikte dağılım 17ye 14 oldu.
 
 Bu gün olağanüstü bir gelişme yaşanmaz ise muhtemelen  Torun'la birlikte DSP meclis Meclis Üyelerinden Ergun Alaybeyoğlu, Cengiz Okur, Berna Oğuzlu, Engin Altay, Yusuf Uzunlar, Kemal Baştuğ, Kadir Işık, Emin Kalyoncu, Mehmet Özsoy, Hidayet Minnet, Ezgi Yücesoy, Yeşim Ülgü'de CHPye katılacak.
 
DSP şimdilik kalan üyeler ise şöyle; Eski Başkan yardımcısı  Birol Yılmaz, Mehmet Eribol, Gökmen Bordanacı, Kemal Sarı, Ziya Bayhan.
 
 Torun Aday Olacak mı ?
 Kendiside dahil herkes Torun Milletvekili adayı olmayacak desede OrduVole ekibi olarak biz maziye bakınca ve her krizde Torun'u aday görünce diyoruz ki, Torun Kendisi de "olmayacağım" demesine/dedirtilmesine  rağmen; SEYİT TORUN MİLLETVEKİLİ ADAYI...
 
Nedeni de gayet basit..
Belediye Meclis Listesi Denklemi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.