OrduVole:De Buyur Burdan Yakın

OrduVole:De Buyur Burdan Yakın

Dün bir haber ulusalda çok dikkat çekmedi, nedeide sanırız herkeste " Nasılsa dinleniyoruz " mantığının hakim olması... Ordu'da da " dinlenilmişiz. Kimsede ne bir "tık" var nede " ne oluyo yaaa "... Hatta geçenlerde "bi gaste"de üst düzey bürokratlard

 

OrduVole:De Buyur Burdan Yakın
 
Dün bir haber ulusalda çok dikkat çekmedi, nedeide sanırız herkeste  " Nasılsa dinleniyoruz " mantığının hakim olması...
Ordu'da da " dinlenilmişiz.
Kimsede ne bir "tık" var nede " ne oluyo yaaa "...
Hatta geçenlerde "bi gaste"de üst düzey bürokratlardan "laf açılmıstı" ama, kimseden yine " tık" yok...
Dünkü Gaetelerdeki haber şöyle yayınlandı, bizi ilgilendiren varsa alın bi kıyınızda dursun işte...
 
" 15 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ''3. Kulak'' operasyonunda, aralarında çete lideri olduğu öne sürülen Ercan Ö. ile emekli bir astsubayın da olduğu öğrenilen 53 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların, bin 500 lira karşılığında telefon ve ortam dinlemesi yaptıkları, müşterilerinin, çoğunlukla eşlerinden şüphelenen kişilerden oluştuğu belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 10'unun bu amaçla oluşturulmuş çete üyesi, 43 kişinin ise örgüte para karşılığı dinleme yaptıranlar olduğu bildirildi.

Yasa dışı dinleme sonucu bir kocanın, eşinin kendisini aldattığını belirleyerek cinayet işlediğinin öğrenildiği ileri sürüldü.

Operasyon yapılan iller arasında Antalya'nın dışında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Manisa, Aydın, Erzurum, Niğde, Tekirdağ, Isparta, Ordu, Mardin, Amasya ve Kastamonu olduğu kaydedildi."

Haberde özetle buydu  "De buyrun burdan yakın"...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.