Havaalanında HavaAlışın Belgesi mi!?

Havaalanında HavaAlışın Belgesi mi!?

ÇEVRE HAVAALANLARININ TRAFİĞİNE OLABİLECEK ETKİLERİ, TALEP YETERSİZLİĞİ VE YAPIM MALİYETİ BOYUTLARIYLA TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLEREK REVİZE EDİLECEKMİŞ VE ETÜT SONUÇLARININ ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TARAFINDAN UYGUN BULUNMASI HALİNDE PROJE BAŞLATILABİLDİKTEN SONRA"

 

 

‘‘ ÇEVRE HAVAALANLARININ TRAFİĞİNE OLABİLECEK ETKİLERİ, TALEP YETERSİZLİĞİ VE YAPIM MALİYETİ BOYUTLARIYLA TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLEREK REVİZE EDİLECEKMİŞ VE ETÜT SONUÇLARININ ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TARAFINDAN UYGUN BULUNMASI HALİNDE PROJE BAŞLATILABİLDİKTEN SONRA" YAPILACAKMIŞ.

Havaalanında HavaAlışın Belgesi mi !?

Akşama sabaha başlandı başlanıyor diye bekliyorduk.

Biz de eller gibi kendi havaalanımızdan uçacaktık.

Ne zaman MHP'li vekilimiz Rıdvan Yalçın gerçeği gözümüzün önüne koydu, gördük ki şimdilik hava var. Alan ise ‘‘ÇEVRE HAVAALANLARININ TRAFİĞİNE OLABİLECEK ETKİLERİ, TALEP YETERSİZLİĞİ VE YAPIM MALİYETİ BOYUTLARIYLA TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLEREK REVİZE EDİLECEKMİŞ VE ETÜT SONUÇLARININ ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TARAFINDAN UYGUN BULUNMASI HALİNDE PROJE BAŞLATILABİLDİKTEN SONRA" YAPILACAKMIŞ.

13 Ocak 2011 tarihli ve 27817 sayılı mükerrer Resmi Gazete’de yayınlanan 2011 Yılı Yatırım Programında Ordu-Giresun havaalanı için dipnotta böyle deniyor.

Bu yüzden proje için toplam 2 Bin TL ayrılmış.

Rıdvan Yalçın bu durumu önceki gün meclis kürsüsünde de dile getirdi. İktidar milletvekilleri ise bir problem olmadığını belirtiyorlar.

OrduVole Ekibi  olarak ilaveten biz de soruyoruz.

Madem bir problem yok.

Söz konusu Resmi Gazete’de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı’nın ekinde yer alan dipnotta belirtilen;

ÇEVRE HAVAALANLARININ TRAFİĞİNE OLABİLECEK ETKİLERİ GÖZDEN GEÇİRİLDİ Mİ? (Böyle bir ibarenin resmi bir belgede yer alması Giresun ve Ordu için üzücü. Çünkü bu ifade bir anlamda Samsun ve Trabzon lobilerinin aşılamadığının resmi itirafıdır.)

TALEP YETERLİ Mİ?

YAPIM MALİYETİ GÖZDEN GEÇİRİLDİ Mİ? (2 bin TL yeterli mi?)

VE ETÜT SONUÇLARI ULAŞTIRMA BAKANLIĞINCA UYGUN GÖRÜLDÜ MÜ?

Umuyoruz ki iktidar vekillerinin bir bildikleri ve verecek cevapları vardır.

Çünkü Sayın Rıdvan Yalçın’ın gündeme getirdiği gerçeğin belgesini gördüğümüzden itibaren sadece problem yok demek bizim için artık bir anlam ifade etmiyor.

Önemli Not: MHP millet vekili  Rıdvan yalçın bu önemli sorunu gündemimize taşımak için gayret gösterirken Sevgili CHP Milletvekilimizde Mecliste çok konuşmaktan  "Dil Fıtığı"  olsa gerek ki hala bu konuda bir açıklamada bulunmamıştır. Sayın CHP Büyüklerimize ve Dostlarımıza hatırlatırız  !!!? ... 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum