Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ZOR OLDU BİRDEN

-Kayseri maçını kolay alırız diye içimden geçerken, maçın ilk yarısında iki gol, üç tanede yüzde altmış goller kaçırmışken, sen anormal bir gol ye amatörce, on kişi kalmış olan Kayseri takımını uyar ve üzerine saldırt.

İş mi  bu dersek, Kayseri takımı   için burada, puan almak çok büyük iş . Alamadılar, aldık puanı ama.  O herhangi bir takım değil sonuçta, Kayseri spor.

Ordu spor ikinci yarı golü buldu. Tribün sevindi. Aynı golün acemice kopyası, ikinci golü geç  yedik şans desek te, şurada ne kaldı oyunun bitmesine dediğim cümlelerin bitmemesi beni yordu.

Sonunda oh dedik beraberce.

Protokol, yine kalabalıktı. Vekillerin,  sayın Valimizin gelmesi çok önemli . Hem maçı izlediler hem de kendi gözleri ile tribünlere bakıp ta  sayın Nedim Türkmen in isyanını gördüler. Boşluklar benimde canımı sıktı doğrusu. Bu takım iyi takım, ama bir bilet almayan onca insanımız var ki, yarın sokakta konuşurken bizde ona hatırlatırız…

Ordu spor guruptaki rakiplerini içerde yenmeli. Dışardan da puanlar getirmeli ki, bu sezonda  sevineceğimiz  günleri yaşasın herkes. Yeni transferlerde Ordu spor takımına arada iyice ısınmışa benziyor. Zorluk çekmedi Atilla, bir iki pozisyon hatasına rağmen.

Haftaya İstanbul da, Ordu spor takımı ikinci evinde.

Ne olur bu maç derseniz, biraz  durmak lazım. Çünkü orada da bazı oyuncu değişikliklerini İstanbul takımı için bu şekilde yaparsak, inanın takım olarak sahada  sıkıntılar yaşarız. Nizamettin in yanına bugün yakışanı bulmuş hoca ikincisi çok üst düzey olmayınca bu takımda sırasını beklemek zorunda, hepsi profasyonel.

Onların işi bu.

Haydi hayırlısı. Bu takım Kayseri Spor maçının yorgunluğunu artana kadar, gidene kadar yalnızca alkışlanır.

Bende öyle yapacağım. Tebrikler Ordu Spor.

Önceki ve Sonraki Yazılar